КилимменРозмалюєм Хвіртку В Соняхи Й Блакиті

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Розмалюєм Хвіртку В Соняхи Й Блакиті

У пісні "Розмалюєм хвіртку в соняхи й блакиті" виконавця КИЛИММЕН розповідається про складні випробування, які випали на долю землі та її мешканців. Через метафору про відсутність діда, який не дожив до цього літа, автор торкається теми втрати близьких і змін, що відбуваються з родиною і навколишнім середовищем. Вітер, що колихає хвіртку, символізує невпинні зміни та непостійність життя.

У тексті пісні висловлюється біль за зруйноване і страждаюче оточення, зокрема, випалені храми і перевернуте життя людей, які намагаються захистити свою землю та ідентичність. Водночас, в пісні присутній мотив надії та відновлення. Розмальована хвіртка в соняхи й блакиті стає символом відновлення та пам'яті про втрачене, а збір родини в квітні – обіцянкою нового життя та радості.

Заклик розфарбувати хвіртку та відновлення домашнього вогнища вказує на бажання повернути мирне життя, де діти знову зможуть вільно радіти і де сліди війни будуть лише пам'яттю. Повторюваний рефрен про біль землі та неба, які "горять", підкреслює спільний біль та боротьбу за збереження своєї землі і майбутнього для наступних поколінь. Пісня передає глибокі емоції – від болю та втрати до надії на краще майбутнє, підкреслюючи важливість пам'яті, сім'ї та традицій.

Коментарі (2)
  1. Siegabmase14.06.2024
    Ця пісня від "КИЛИММЕН" - справжня знахідка! "Розмалюєм хвіртку в соняхи й блакиті" розфарбовує день яскравими емоціями, навіть коли настрій не дуже. Не втрачай шанс завантажити її безкоштовно і додати барв у своє життя!
  2. Caucirmindblat1.04.2024
    Завантажив цю пісню, і ось тепер, з кожним акордом, моя душа розмальовується в соняхи й блакиті. Це ніби маленька втеча від реальності, де ти можеш знайти спокій і вдохновення серед нот і словесної магії "КИЛИММЕН". Все навколо стає яскравіше, легше, а світ — більш привітним. Дякую за цю маленьку подорож у кольорах почуттів
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!