КилимменЧасу Нема Ліку Носять Мамі Квіти

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Часу Нема Ліку Носять Мамі Квіти

У пісні "Часу нема ліку носять мамі квіти" гурту КИЛИММЕН розкривається глибока тема втрати, війни та надії на мирне майбутнє. Початкові рядки відображають сум за втраченим часом, якого не застали близькі люди, зокрема дідусь головного героя. Згадуються образи поля та вітру, які колихають хвіртку, що символізує непостійність життя та його вразливість перед обличчям великих випробувань.

Основний мотив пісні - це біль від втрати та безчасся, які не мають ліків. Автор зображує картину світу, де війна залишила по собі випалені храми і руйнування, в якому "пани із царьками" граються життями звичайних людей. Рядки про дітей, що носять квіти мамі, висвітлюють образи втрати та сирітства, що стали наслідком конфліктів.

Проте в пісні звучить і мотив надії, відновлення. Рядки про "хату з килимами" та "діти з колядами", які збираються разом, символізують відновлення зв'язків, об'єднання родини та спільноти навколо традицій та спільних радощів. Мотив воїна, що затуляє хату руками, нагадує про жертви, які були принесені заради захисту дому та рідної землі.

Таким чином, пісня торкається глибоких тем втрати та болю, але також і віри в майбутнє, де можливе відновлення та радість від простих речей - зустрічі з рідними, дитячі посмішки, колядки. Це пісня про складність і красу життя, що триває незважаючи на всі випробування.

Коментарі (1)
  1. Patitatod7.05.2024
    Неймовірно! Ця пісня просто зачаровує, не можу не скачати! З кожним прослуховуванням ніби ношу квіти весні сам. Дякую, КИЛИММЕН, за магію у моїх навушниках!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!