КилимменЯ За Нього Гори Гори

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я За Нього Гори Гори

Текст пісні "Я за нього гори гори" від КИЛИММЕН виражає глибокі емоції, пов'язані з втратою, ностальгією, болем втрати і надією на відродження. Пісня починається зі спогадів про діда, який уже не може побачити красу цього літа. Це нагадування про непостійність життя та важливість пам'ятати про тих, кого вже немає з нами. Вітер, що колихає хвіртку, символізує зв'язок з природою і неперервність життя незважаючи на втрати.

Далі пісня зображує трагедію втрати близьких і руйнацію, що залишається після собою. Метафори випалених храмів і коней, що повернулися з плугами, розкривають біль втраченого миру і гармонії. Згадки про "пани із царьками" викликають образи несправедливості та боротьби за владу, що призводять до страждань невинних.

Приспів пісні використовує повторення, щоб підкреслити глибоку прихильність співака до свого рідного краю, його культури і спільноти. "Моє небо горить, горить" і "Мою землю болить, болить" відображають як внутрішній біль, так і зовнішні конфлікти, що впливають на його землю і народ. Обіцянка захисту "Я за нього - гори, гори" і "Я за неї - мури, мури" виражає непохитну рішучість стояти на захисті свого дому і спадщини.

В останніх рядках пісня повертається до надії і відновлення, нагадуючи про силу спільноти і традицій. Розписана хвіртка, хата з килимами і сімейні зібрання символізують відновлення і радість життя, яке триває незважаючи на всі випробування. Пісня закінчується образом воїна, який своїми руками захищає дім від негод, що стає метафорою захисту від усіх життєвих бур, з якими ми можемо зіткнутися. Таким чином, "Я за нього гори гори" є гімном до непереможного духу людини перед обличчям втрати, болю та відродження.

Коментарі (2)
  1. Nutmailassa22.05.2024
    Оце так заряд енергії! "Я за нього гори гори" від КИЛИММЕН вразила в саме серце! Відчуваю, як кожна нота пробуджує в мені неймовірну силу і піднімає настрій до небес. Ця пісня точно стане моїм гімном щастя!
  2. Pojinsege18.05.2024
    Скука мучить? Натискай "скачати" і приготуйся до музичної подорожі з "КИЛИММЕН"! "Я за нього гори гори" – пісня, яка запалить твої вечори!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!