КилимменВсиротілі Діти Випалені Храми Коні Із Плугами

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Всиротілі Діти Випалені Храми Коні Із Плугами

Пісня "Всиротілі діти, випалені храми, коні із плугами" від КИЛИММЕН занурює в атмосферу глибоких переживань, втрати та надії. Вона починається зі спогадів, які не зміг пережити дід, суму за упущеним літом і болем від невиліковних ран часу. Вітер, що колихає хвіртку, символізує непостійність і зміну, а водночас - невгамовне продовження життя незважаючи на всі труднощі.

У серці композиції лежить зображення руйнувань і втрат: випалені храми і коні, що вже не плугатимуть землю, але тепер стали частиною війни, демонструючи втрату мирного життя і перехід до боротьби за власне існування. Доньки і сини, що сплять поміж ґрунтами, та всиротілі діти, що носять мамі квіти, втілюють безмірну втрату і печаль.

Проте, пісня не лише про втрату і біль. Вона також несе в собі образи надії і відродження. Згадки про дітей з колядами, родину за столом, і хату, яку воїн затулив своїми руками від небес, символізують вічну боротьбу і водночас віру в краще майбутнє. Це пісня про безконечну боротьбу за своє небо і землю, за мирні стежки своїх дворів та посмішки дітвори.

Таким чином, композиція висвітлює контраст між руйнуванням і втратою з одного боку та непереможною силою духу, надією на відродження і здатністю до радості навіть у найтемніші часи з іншого. Це глибокий рефлексивний твір, що закликає не забувати про минуле, але й берегти та цінувати кожен момент життя, продовжувати боротьбу за майбутнє.

Коментарі (1)
  1. Delmilkrusel16.05.2024
    Що за назва така дивна, але що ж, скачаю і послухаю. Може, саме це і є моя нова улюблена пісня. Ситий, здивований і готовий до експериментів
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!