КилимменБудемо Радіти Розмалюєм Хвіртку

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Будемо Радіти Розмалюєм Хвіртку

Текст пісні "Будемо радіти, розмалюєм хвіртку" виконавця КИЛИММЕН відображає глибокі емоційні стани, які переживає автор, розмірковуючи про втрату, війну та надію на мир і відновлення. Вступні рядки пісні відображають смуток та ностальгію через втрату близької людини, яка вже не може бачити змін, що відбуваються в житті та на рідній землі. Вітер, що колише хвіртку, стає символом непостійності та змін, які відбуваються незалежно від наших бажань.

У наступних рядках пісні мова йде про глибокий біль та руйнування, спричинені війною. Випалені храми, сім'ї, які втратили своїх близьких, і квіти, які носять діти своїм матерям, стають втіленням горя та втрат. Проте, незважаючи на цей біль, автор висловлює непохитну віру у захист і любов до свого неба, землі, стежок і посмішок дітей. Ці слова є закликом до захисту свого дому та відстоювання миру.

Пісня завершується надією на зустріч і радість, символізовану розмальованою хвірткою та сімейними зборами. Цей образ передає мрію про мирне майбутнє, де родини можуть знову збиратися разом, де діти можуть весело гратися, а матері плачуть від щастя. Розпускаюча грушка та хата, наповнена любов'ю та співом колядок, є символом відродження та надії, що життя продовжиться і знову буде наповнене радістю та миром. Таким чином, пісня виражає глибоку віру в те, що незважаючи на усі випробування та біль, люди зможуть знайти сили для відновлення та будування кращого майбутнього.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!