Артем ЛоікІ Ці Запеклі Вірші Ма Знову Тихенько Вмиратимуть…

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Ці Запеклі Вірші Ма Знову Тихенько Вмиратимуть…

Пісня Артема Лоїка "І ці запеклі вірші ма знову тихенько вмиратимуть…" відображає глибокий сенс і критику сучасного суспільства, а також його особисті роздуми та емоції. Вона починається з опису внутрішнього конфлікту автора, його бажання "закоротити" нав'язливі думки і приспіви, які відображають поверхневість і банальність сучасної попкультури. Ла-ла-ла символізує цю легковажність і відволікання від суті.

У тексті пісні згадується корпоративна культура та її вплив на людей, як на "люди-кораблі", що тонуть у "океані-борделі". Це метафора, що критикує поверхневість і втрату особистісної сутності, де люди перетворюються на безвольних учасників масової культури, втрачаючи свою ідентичність та цінності.

Артем Лоік використовує образи "недокубків", які символізують незавершеність, розчарування і бажання знайти справжній сенс життя поза суспільною конформністю. Ці "недокубки" є фрагментами особистості, які люди намагаються зібрати докупи, прагнучи до цілісності та змістовності.

Закінчується пісня зверненням до творчості, до "рими, як бісер", яку автор "накидає на мозок". Це підкреслює роль мистецтва як способу протистояння поверхневості, споживацькому ставленню до життя та засобу вираження глибоких особистих переживань і рефлексій. Артем Лоік через свою пісню намагається донести, що справжнє мистецтво вимагає занурення в глибину душі, відмови від поверхневих цінностей і є інструментом осмислення власного життя.

Коментарі (3)
  1. Ikwegliapo16.06.2024
    Це ніби закрутити ручку радіо на максимум, відкриваючи новий вимір емоцій. Ритми і слова зливаються в симфонію, яка пробуджує щось глибоко всередині. Мурахи по шкірі і бажання слухати знову і знову!
  2. Framwelsckarac31.05.2024
    Цей трек наче буря в серці, яка змушує вірші знову оживати і відчувати кожне слово. Не стримуйте себе, дайте волю натхненню і гордості!
  3. Prejarcoper16.05.2024
    Не знаю, як вам, але це справжня музична пригода! Такий вибух емоцій, що неможливо залишитися байдужим. Хочеться слухати і слухати без кінця. Хто б міг подумати, що тут знайду такий скарб
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!