Артем ЛоікЛа Ла Ла На Корпоративі Зайде Меру Й Голові

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ла Ла Ла На Корпоративі Зайде Меру Й Голові

Пісня Артема Лоіка "Ла ла ла на корпоративі зайде меру й голові" виражає критику сучасного суспільства та його цінностей через метафоричний і прямий текст. Вона зображує образ корпоративних вечірок, на яких представники влади і бізнесу забувають про моральні цінності, займаючись розвагами та власними інтересами. "Ла-ла-ла" символізує ігнорування реальних проблем суспільства та відволікання уваги мас через розваги.

Приспів "Ла-ла-ла! На корпоративі зайде меру й голові!" може вказувати на те, що такі заходи слугують не лише для розваги, але й для укладення невигідних для суспільства угод під прикриттям неформальної обстановки. "Роздягають як завжди нас голі королі" підкреслює безсилля звичайних людей перед обличчям корупції та маніпуляцій з боку влади.

Далі текст пісні розкриває ідею самотності та відчуженості людей, які не хочуть бути частиною корумпованої системи ("Бо не хочеться тонути з отими непотрібними людьми-кораблями"). Метафора "люди-кораблі" в океані-борделі символізує суспільство, що пливе за течією, втрачаючи моральні орієнтири. Ті, хто намагається вижити ("випливають на берег"), змушені зібрати "свої недокубки до купки", що може символізувати спробу зберегти власну ідентичність та цінності.

Заключна частина пісні звертає увагу на безперервне бажання людей "намутить скоро б лями", що вказує на спроби вижити в системі, незважаючи на її корупційну природу, через маленькі хитрощі та ухиляння. Це відображає циклічність проблем у суспільстві, де кожен намагається знайти свій шлях виживання, ігноруючи загальні моральні норми. Таким чином, пісня ставить питання про цінність особистої честі та моралі в сучасному світі, де панує корупція та самозацікавленість.

Коментарі (2)
  1. Decardili30.05.2024
    Ну що ж, тут вам не рай для вух, але точно щось, що зручно слухати під час офісних обговорень. Нагадує пісню, яку співають, коли вже нічого не лізе в голову. Спробуйте, може, вам стане веселіше. Але особисто мені це все одно якось не заходить. Хоча, може, це просто мій настрій сьогодні такий.
  2. Emomintin4.05.2024
    Неймовірно, коли такі треки з'являються просто нізвідки і відразу кидають в атмосферу свята. Це те, що потрібно для душі, і цілком може стати хітом на будь-якому корпоративі. Незаперечний фаворит на вечір
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!