Артем ЛоікЕй Поціновувачі Ви Де Вас Лише Мода Одна Веде

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ей Поціновувачі Ви Де Вас Лише Мода Одна Веде

Пісня Артема Лоіка "Ей поціновувачі ви де Вас лише мода одна веде" розгортається навколо критики сучасного суспільства, зокрема його поверховності та сліпого підкорення моді та трендам. Ліричний герой висміює тих, хто заради зовнішнього вигляду та соціального визнання готовий втратити власну ідентичність та цінності. Це співзвучно з рефреном, де йдеться про те, що модні тенденції лунають навіть на корпоративах високопоставлених осіб, підкреслюючи всепроникність та вплив моди на всі сфери життя.

У пісні також торкається теми втрати справжніх людських цінностей та індивідуальності. "Люди-кораблі", що тонуть у "океані-борделі", символізують індивідів, які загубили себе, слідуючи за масовою культурою та не знаходячи справжнього призначення або сенсу в житті. Вони намагаються "намутить скоро б лями", що означає прагнення до легкого заробітку або досягнення успіху без зусиль та праці над собою.

Артем Лоік майстерно використовує образну мову та метафори для висловлення свого ставлення до сучасного суспільства, його поверховності та втрати автентичності. Пісня викликає роздуми про важливість збереження власної ідентичності та цінностей у світі, де мода та популярність часто визначають успіх та соціальне прийняття. Лоік закликає слухачів не забувати про справжні цінності та не дозволяти зовнішнім факторам контролювати своє життя.

Коментарі (2)
  1. Anprevmorde23.05.2024
    Ніщо так не підкреслює мій настрій, як ця пісня Артема Лоіка. Роздратована і апатична, шукаю порятунок у музиці. Де ж ті поціновувачі, які розуміють? Завантажити і відчути разом - ось що потрібно.
  2. Ropsatencheck15.05.2024
    Чи не часто зустрінеш таку чисту суміш енергії та проникливості. Слова лунають, наче рухаються по самій шкірі, а мелодія манить за собою, наче відповідь на заклик душі. Незабутньо! Залишаєшся з думками на самоті...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!