Артем Лоік (Feat. Абіє)Ми Крокуємо До Волі Нас Таких Доволі І Наша Доля Не Долі Вибачайте За Недолік

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ми Крокуємо До Волі Нас Таких Доволі І Наша Доля Не Долі Вибачайте За Недолік

Пісня, яку виконує Артем Лоік разом з Абієм, переповнена глибокими символами і метафорами, які відображають боротьбу за свободу і національну ідентичність. Ліричний герой пісні обіцяє віддати все, що він має, включно зі своїми віршами, які є його єдиною зброєю. Ця образна зброя, смертельна рима, направлена проти ворога, який символізується як "вата". Використання терміну "вата" тут може бути трактоване як зневага до тих, хто підтримує російську агресію.

У тексті пісні також йдеться про те, як Україна навчила ліричного героя стояти на захист своїх ідеалів і використовувати слово як зброю проти тиранії. Артист згадує історичні символи, такі як Січ, акцентуючи на спадкоємності боротьби українського народу. За його словами, слово і пісня можуть підтримати борця на фронті і допомогти йому у битві з "монстром".

Фраза "Україна, ти навчила мене давати відсіч" підкреслює особисте зростання та зміцнення ідентичності через випробування війною. Апеляція до образу залізних воїнів, які борються за свою країну навіть під обстрілами, демонструє рішучість та відданість. Пісня закликає до самопізнання та перетворення через випробування болем і втратами, але завершується ноткою надії, де ліричний герой говорить про "виборювання" свободи, незважаючи на тривалу і болісну боротьбу. Використання імагінативних образів, як наприклад, дорога на свободу, яка зображується як кобра, вказує на непередбачуваність та небезпеку цього шляху.

Коментарі (3)
  1. Ininapsu27.05.2024
    Сьогодні відкрив для себе щось нове – надзвичайно захоплює! Звучання і слова ніби на одному диханні, просто мурахи по шкірі. Музика, що говорить з душею і наповнює силою. Слухаю, і ніби вирушаю в подорож до нових горизонтів.
  2. Nypecviehink26.05.2024
    Відчуваю, як кожне слово цієї пісні розриває мене зсередини, змушуючи відчувати всі ті емоції, які ховаються глибоко в душі. Гармонія мелодії підкреслює всю гіркоту мого внутрішнього конфлікту. Прекрасно передає мій песимістичний настрій і дистимічний стан. Чудова робота, яка змушує замислитися про своє життя.
  3. Retotarzins21.04.2024
    Відчуваю, як ця пісня мала б стати гімном невгамовності, але щось не зіграло. Слова плавають у просторі без емоційного заряду, а мелодія заблукала десь між нотами. Надія була, але вона розтанула як перший сніг. Артеме, Абіє, де ваша іскра, що могла б засвітити пітьму? Все ще чекаю на ту пісню, що зачепить за живе.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!