Артем Лоік (Feat. Абіє)Запамятай!

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Запамятай!

Пісня "Запамятай!" виконавця Артема Лоїка та Абіє висвітлює глибокі почуття патріотизму та внутрішньої сили. Лірика звертається до України як до особи, яка навчила автора пісні боротися і протистояти ворогам. Це підкреслюється за допомогою метафори, де згадується, що у виконавця немає іншої зброї, крім його слів і віршів, що символізує силу слова проти фізичної сили.

Автор пісні піднімає тему національної ідентичності та сили духу українців, які символічно зображені як воїни заліза. Вони крокують до свободи, попри зовнішні загрози та спроби зовнішнього світу домінувати чи контролювати їх. Використовується вираз "зомбі", що може символізувати ворогів, які не розуміють унікальності та суверенності України.

Пісня також висвітлює особисте натхнення та мотивацію, яке автор черпає від своєї країни, підкреслюючи, що він буде продовжувати писати і творити, доки є можливість, і що його слова можуть допомагати іншим у боротьбі. Кінцеві рядки пісні закликають до самопізнання та внутрішньої перебудови, підкреслюючи, що свобода та незалежність вимагають особистої сили та жертв. Завершується все закликом пам'ятати про це і не втрачати себе у темряві викликів. Заклик до відновлення та перетворення є ключовим для розуміння, як індивідуальні зусилля можуть сприяти колективному успіху та свободі.

Коментарі (7)
  1. Rhizrelnasem16.06.2024
    Пісня "Запамятай!" Артема Лоіка та Абіє – це наче маленьке сонечко, що пробуджує від сну і не дає загубитися в сірості буднів. Слухаєш і наче пливеш у теплій хвилі яскравих емоцій, яка огортає своїм світлом. Дуже рекомендую для тих моментів, коли хочеться зупинити час і просто насолоджуватися життям!
  2. Wheelscadeeco14.06.2024
    Скачати "Запамятай!" від Артема Лоіка (feat. Абіє) - це як відкрити скриньку з кольоровими фарбами в яскравий сонячний день! Незважаючи на моє роздратування, ця пісня змогла мене ощасливити. Не пропустіть можливість відчути ту ж магію!
  3. Harmveltire14.06.2024
    Якщо шукаєш щось, що вразить до глибини душі, то пісня "Запамятай!" Артема Лоіка (feat. Абіє) — це саме те, що тобі потрібно. Вона стане надійним супутником у миті суму, надаючи водночас бадьорості. Не втрать шанс скачати цю емоційну перлину!
  4. Queracocand6.06.2024
    Ця композиція нагадала мені про забуті мрії і сподівання. Щось у ній є таке, що змушує задуматись і побачити світ по-новому, попри всі внутрішні суперечності. Варто послухати!
  5. Prenweldole24.05.2024
    Не знаю, хто ще так само, як я, на межі роздратування, але цей трек "Запамятай!" від Артема Лоіка (feat. Абіє) точно допоможе знайти умиротворення. Вже встигла скачати і тепер слухаю онлайн, щоб заспокоїтися! Раджу і вам!
  6. Tinorramul16.05.2024
    Ніколи не була прихильницею Артема Лоіка, але щось у цій пісні змусило мене зупинитись і прислухатись. Може, це було щось у голосі Абіє, що зачепило? Чи просто моя ревність змушує мене підозріло аналізувати кожне слово? Запам'ятай, що пісні можуть мати більше сенсу, ніж здається на перший погляд. Можливо, треба дати шанс і прослухати ще раз. Відволіклась від своїх справ і таки натрапила на цікаву композицію
  7. Anoksparpu23.04.2024
    Дякую, що поділилися такою піснею, вона ніби заспокоює розум і наповнює серце світлом. Артем і Абіє чудово передають емоції — це справжнє мистецтво. Відчуваю, що кожне слово має свій глибокий сенс. Безумовно, додам у свої улюблені
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!