Артем ЛоікЗнову Риму Як Бісер Накидаю На Мозок

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Знову Риму Як Бісер Накидаю На Мозок

Пісня Артема Лоіка "Знову риму як бісер накидаю на мозок" відображає критичне бачення сучасного суспільства та його цінностей. Використовуючи образи та метафори, він говорить про втрату справжніх цінностей, зосередження на поверхневому та матеріальному, що призводить до духовного спустошення.

Приспів пісні звертається до теми забутих ідеалів та показує, як суспільство, що втратило орієнтири, віддає перевагу легковажності та пустопорожнім розвагам. Метафора "люди-кораблі", що тонуть у "океані-борделі", вказує на моральну деградацію та втрату особистої ідентичності в масі однодумців, які слідують за загальноприйнятими, але поверхневими цінностями.

Артем Лоік через свою творчість прагне пробудити у слухача роздуми про справжні цінності, закликає не втрачати власне "я" в масі однакових і не іти за загальноприйнятими нормами, що не приносять духовного збагачення. Він підкреслює важливість індивідуальності та самоідентифікації в сучасному світі, де високо цінуються лише зовнішність і матеріальний успіх.

Коментарі (4)
  1. Kopersroset24.08.2024
    Це відчуття, коли кожне слово, як мазок пензля по свідомості. Здається, що все розумієш, але водночас заплутуєшся у власних думках. Наче малюєш картину мрій, але фарби змішуються у несподівані відтінки. Виникає бажання щось змінити, але здається, що ти вже загубив нитку…
  2. Prehbouzparupt28.05.2024
    Цей трек виносить мізки на новий рівень. Відчуваю, як темрява підкрадається, а серце б'ється швидше. Не вірив, що музика може так впливати на свідомість, але тут – просто космос. Жага до життя і адреналін в кожній ноті. Раджу слухати тільки з повним усвідомленням своєї реальності. Неймовірний досвід!
  3. Reucasupplet26.05.2024
    Слухаючи ці рими, відчуваю, як слова проникливо огортають думки, наче нитки долі переплітаються з мелодією. Варто зануритись у цей світ, де кожне слово має вагу і значення. Ця музика наче відлуння моїх власних думок, невпевнено крокуючи по межі свідомого і підсвідомого. Приділивши час на прослуховування, відкриваєш нові грані себе. Рекомендую кожному, хто шукає щось більше, ніж просто музику.
  4. Paitogsobus18.04.2024
    Як чудово, що можна просто вмикаючи пісню, зануритись у світ слів та рим Артема Лоїка. В кожному слові відчувається глибина та сила, які неодмінно зачепляють за живе. Велика радість відкрити для себе таку музичну перлину! Чекаю на нові творіння з неприхованим нетерпінням
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!