Артем ЛоікЗнаю Знаю Як Бісить Та Вибачай Я По Другому Не Можу

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Знаю Знаю Як Бісить Та Вибачай Я По Другому Не Можу

Пісня Артема Лоіка "Знаю знаю як бісить" відображає критичне ставлення автора до суспільства та його недоліків. У тексті пісні мовиться про втому від повсякденної рутини та незадоволення системою, яка, на думку виконавця, змушує людей бути нещирими та підлаштовуватися під загальноприйняті норми.

Приспів пісні висміює псевдо-веселощі корпоративних вечірок, на яких, за словами автора, панує лицемірство та поверхневість. Ла-ла-ла символізує ігнорування реальності, спробу втекти від неї через пусті розваги. Фраза про "людей-кораблі", що тонуть у "океані-борделі", вказує на втрату особистісної ідентичності та моральних орієнтирів.

За словами автора, багато хто намагається "намутить скоро б лями" - заробити легкі гроші, не замислюючись про наслідки чи моральний аспект своїх дій. Таке ставлення критикується у пісні як прояв егоїзму та короткозорості.

У пісні "Знаю знаю як бісить" Артем Лоік використовує гостру риму та образність для висловлення своєї позиції щодо соціальних проблем. Виконавець закликає до більшої справжності, критичного мислення та відмови від участі у лицемірній грі сучасного суспільства. Ця пісня - це заклик до суспільної відповідальності та необхідності змін у підходах до власного життя та взаємодії з оточенням.

Коментарі (2)
  1. Ovrootreiter16.06.2024
    Чесно кажучи, ця пісня Артема Лоіка викликала в мені змішані почуття: сум і захват водночас. Мабуть, це меланхолійне звучання й відверті слова пробудили в мені бажання зазирнути глибше в себе. Впевнено можу сказати, що ця музика здатна надихати на роздуми та змінювати погляди на звичні речі. Коли слухаєш такі пісні, починаєш розуміти, що інколи важко діяти по-іншому, навіть якщо це комусь не подобається. Дякую за цю музичну мандрівку!
  2. Tibartiacon21.05.2024
    В темряві апатії натрапила на цей трек, і натхнення несподівано почало пробиватися крізь. Артем Лоік, ти знаєш, як викликати емоції навіть у найхолоднішому серці. Вибачай, але тепер я не можу по-іншому - доведеться скачати.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!