Артем ЛоікНа Корпоративі Зайде Меру Й Голові Роздягають Як Завжди Нас Голі Королі…

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - На Корпоративі Зайде Меру Й Голові Роздягають Як Завжди Нас Голі Королі…

Текст пісні Артема Лоіка "На корпоративі" відображає глибоку критику сучасного суспільства, зокрема його корупційних аспектів та прагнення до матеріальних благ на шкоду моральним цінностям. Використання метафор і символізму розкриває зображення влади та її впливу на простих людей.

Приспів, що згадується, символізує ситуації, коли на корпоративних зустрічах, де присутні високопоставлені особи, такі як мер та голови, відбувається "роздягання" або, іншими словами, зневага та експлуатація простих людей, яких автор називає "голими королями". Це може символізувати ідею про те, що незважаючи на їхню зовнішню безпомічність або вразливість, ці люди мають внутрішню гідність та цінності, які система намагається знецінити.

Друга частина тексту розширює цю метафору, порівнюючи суспільство з "океаном-борделем", де "люди-кораблі" тонуть у своїх прагненнях та втрачають свою сутність, стаючи "непотрібними". Виживають лише ті, хто вміє "намутити скоро б лями" або, іншими словами, хто може швидко заробити чи обдурити систему для власної вигоди. Це вказує на критику автором моральної деградації суспільства, де цінності та чесність втрачають свою вагу перед обличчям корупції та жадібності.

Рими, які автор "накидає на мозок", можуть символізувати спроби пробудити свідомість людей, намагаючись привернути увагу до проблем, що обговорюються, і спонукати до роздумів про власні життєві вибори та цінності.

Коментарі (2)
  1. Diriragtu17.06.2024
    Я натрапив на цю пісню випадково, і вона здивувала мене своєю оригінальністю. "На корпоративі зайде меру й голові роздягають як завжди нас голі королі…" - це справжнє натхнення! Дякую, Артем Лоік, за цю неповторну музичну подорож!
  2. Terowillting6.06.2024
    Ця пісня - справжній вибух емоцій, який відправляє у вир танцювальних пригод навіть тоді, коли душа сумує. Ритм так захоплює, що забуваєш про всі турботи. Раджу всім, хто хоче відчути справжнє свято навіть у найпохмуріший день!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!