MiramiЛюба Моя Ластівонька А Я У Чужому Краю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Люба Моя Ластівонька А Я У Чужому Краю

Ця пісня розповідає історію про молодого козака, який залишає свою кохану та рідну землю, щоб відправитися в далекий похід. Відчуття туги та відданості рідній землі є центральною темою цього твору. Козак, сівши на коня, прощається з Україною, а його молода кохана плаче, відчуваючи глибокий смуток через його від'їзд.

Пісня використовує символіку соколів, які оминають гори, ліси та доли, наголошуючи на свободі та нескореності духу українського народу. Дзвін дзвіночка та згадка про степового жайворонка додають ліричності та ностальгії, акцентуючи на красі та величі української природи.

Серцевину пісні становить глибока скорбота козака, який перебуває у чужому краю та не має спокою через віддаленість від коханої та рідної землі. Він висловлює жаль за милою та за рідною стороною, підкреслюючи, що серце його плаче та він більше не побачить свою кохану.

В кінці пісні лунає заклик до товаришів, якщо козак загине, поховати його на рідній Україні поруч з коханою дівчиною, що ще більше підсилює відчуття невмирущої прихильності до своєї землі та коханої. Цей твір відображає багатогранність української душі, яка сповнена любові до рідної землі, своєї історії та традицій.

Коментарі (3)
  1. Charmesona4.06.2024
    Не знаю, як ви, але мені іноді потрібна музика, щоб просто перевести дух. Пісня "Люба моя ластівонька" від Mirami – ідеальний варіант для таких моментів. Клікайте, щоб послухати або скачати!
  2. Brookonticle23.05.2024
    Зайшов на сторінку випадково, але пісня "Люба моя ластівонька а я у чужому краю" виконавця Mirami зачепила за живе. Тривожність і надія переплітаються в кожному акорді. Може, ця музика стане ліками для душі, адже зараз, як ніколи, відчувається потреба в чомусь світлому та щирому. Спробую відволіктися і послухати. Впевнений, що варто.
  3. Kavildidown19.04.2024
    У цій пісні стільки енергії та ностальгії, наче сам зазираю у вікно далекого потяга, що відвозить мене у часи, яких більше не повернути. Mirami вдалося зачепити серце і в один момент відправити мене у подорож моїми спогадами
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!