Арсен МірзоянЯ Бачив Себе Таким Самим Авжеж Давай Тоді Вдвох Про Причини

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Бачив Себе Таким Самим Авжеж Давай Тоді Вдвох Про Причини

У цій пісні Арсен Мірзоян звертається до теми втрати та пошуку себе у складних життєвих обставинах. Він зображує образ людини, яка знаходить співрозмовника у стані алкогольного сп'яніння та вирішує поділитися з ним власними думками та відчуттями. Пісня починається зі співпереживання до стану співрозмовника, але швидко переходить до більш глибоких роздумів про втрату ідентичності та пошук сенсу життя.

Автор згадує втрачені "крила", як метафору втрачених можливостей, свободи чи невинності, які могли бути ілюзією з самого початку ("Або їх не було насправді і зовсім"). Ця ідея підсилюється згадкою про те, що "Ніколи не було неба", що може символізувати втрату надії або розчарування у певних аспектах життя.

В одному з куплетів ідеться про спогади дитинства та роль матері, яка "гладила крила вночі". Це вказує на тепло, турботу та підтримку, які людина могла відчувати у минулому, але з якими з часом втратила зв'язок. Метафора "знечуєних пальців кригою" та "неслухняних ключів" може говорити про втрату контролю над власним життям та нездатність знаходити вихід із складних ситуацій.

У пісні відчувається ностальгія, роздуми про минуле та бажання знайти відповіді на важливі життєві питання. Автор закликає до спільного розмірковування про причини власних невдач і сподівань, намагаючись знайти спільне розуміння у спілкуванні з іншою людиною. Ця пісня є виразом пошуку смислу, взаєморозуміння та співчуття у складному світі.

Коментарі (6)
  1. Tiespywoxver19.06.2024
    Несподівано натрапив на цю пісню і, чесно кажучи, викликала у мене змішані почуття. Можливо, варто слухати, коли є настрій для самокопання і роздумів про минуле. Втім, я не впевнений, що захочу повернутися до неї знову. Залишилося якесь відчуття провини, ніби відкрив стару рану, яку краще було не чіпати. Музика точно зачепила, але чи це те, що я хотів почути зараз? Навряд. Мабуть, треба було обирати щось більш життєрадісне. Такий от парадокс.
  2. Gacicosin4.06.2024
    Зачепило до глибини душі, неначе повернувся у минуле. Слухаю і згадую ті миті, коли впевнено крокував до мрій. Музика, яка дарує спокій і роздуми. Поринув у спогади і відчуваю, що все можливо. Іноді потрібно просто зупинитись і насолодитись мелодією життя.
  3. Flipmonsvatrai26.05.2024
    Не думала, що мене так зачепить ця пісня. "Я бачив себе таким самим авжеж давай тоді вдвох про причини" від Арсена Мірзояна має щось магічне, навіть у моєму песимізмі відчуваю справжній підйом. Це справжнє відкриття для мене, обов'язково слухатиму ще раз!
  4. Kingdookino20.05.2024
    Ця пісня Арсена Мірзояна проникає прямо в душу, викликаючи відчуття суму та водночас теплоти. Її експресивність торкає кожну струну моєї душі, нагадуючи про важливість спільного пошуку відповідей на складні запитання. Не гайте часу, скачайте і насолоджуйтесь цією глибокою музикою.
  5. Smalmacdeme19.05.2024
    Ця пісня - наче ковток свіжого повітря у звичному музичному потоці. Арсен Мірзоян знову дивує своєю оригінальністю і несподіваним поглядом на звичайні речі. Відчуваю, як музика занурює у власні думки і допомагає побачити себе з іншого боку. Саме те, що потрібно для тихої і роздумливої вечірньої прогулянки. Рекомендую!
  6. Narosunou19.05.2024
    Ого, цей трек Мірзояна наче подорож у глибини власних думок. Відчуваю полегшення, бо ця пісня допомагає впоратись з невпевненістю. Не забудьте скачати, бо вона варта того!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!