Арсен МірзоянАбо Їх Не Було Насправді У Нас

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Або Їх Не Було Насправді У Нас

Пісня "Або їх не було насправді у нас" Арсена Мірзояна занурює слухача в глибокий роздум про втрату і внутрішнє відчуження, що супроводжує багатьох з нас протягом життя. Ліричний герой звертається до співрозмовника, який, як і він сам, знайшов втечу в алкоголі, шукаючи розраду від втрачених ілюзій та нереалізованих мрій. Вони разом обмірковують причини своєї потреби "розбитися", що є метафорою втрати надії та віри в краще.

У другому куплеті розвивається тема втрати невинності та чистоти, яка інтерпретується через згадки про втрачені "крила" - символ мрій, свободи, і, можливо, невинності, які, можливо, ніколи насправді й не існували. Ліричний герой стикається з реаліями дорослого життя, де ілюзії розбиваються об жорстоку реальність. Він намагається знайти в собі залишки того світу, де "вони" (крила) "були вони, їх гладила мама вночі", символізуючи безпечну гавань дитинства, де все здавалося можливим.

У фінальній частині пісні виникає внутрішній конфлікт і пошук винних у втраті цих "крил". Ліричний герой замислюється, чи сам він їх загубив, чи хтось їх украв, намагаючись знайти відповіді на питання, які, можливо, не мають відповідей. Ця частина підкреслює універсальний досвід пошуку сенсу в житті та спроб впоратися з втратами, що ведуть до внутрішньої ізоляції та самотності.

В цілому, пісня є медитацією на теми самоідентифікації, втрати та пошуку сенсу в житті. Через образи втрачених крил і розбитих надій, Мірзоян розкриває глибоко особисте і універсальне відчуття втрати, з яким може ідентифікувати себе кожен слухач.

Коментарі (1)
  1. Lensconryhick8.05.2024
    Неймовірно, але настрій пісні "Або їх не було насправді у нас" Арсена Мірзояна спонукає зупинитися та глибше зануритись в себе. Все-таки скачати її треба, щоб кожен раз знову відкривати для себе ці емоції
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!