Артем ЛоікРік Пройшов Всього Та Блядь Неначе Ми

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Рік Пройшов Всього Та Блядь Неначе Ми

Пісня Артема Лоіка "Рік пройшов всього та блядь неначе ми" відображає глибокі відчуття та переживання людей, що опинилися в умовах війни. У тексті пісні автор зображує контраст між повсякденним життям, до якого люди намагаються звикнути в умовах війни, та жорстокою реальністю, що їх оточує. Фраза про збір на карту може символізувати спроби підтримати одне одного, збирати кошти на потреби фронту або постраждалих від війни.

Використання образу "перший сніг", який "зустрічаємо", можливо, вказує на спроби знайти красу та надію навіть у найскладніших обставинах, а також на безпорадність і очікування допомоги, яка не приходить. Це відображає почуття забуття та ігнорування з боку тих, хто знаходиться далеко від зони конфлікту.

Роздуми про культурний фронт і важливість культурної роботи навіть під час війни підкреслюють, що боротьба ведеться не лише на полі бою, але й у сфері ідей, цінностей, моралі. Автор наголошує на тому, що культурна боротьба є не менш важливою, ніж військова, але водночас висловлює розчарування в тому, що ці зусилля часто залишаються непоміченими.

Заключний рядок про снаряд, що їде в тур замість пісень, вбивчо підсумовує цілу пісню, акцентуючи на абсурдності та трагедії ситуації, в якій культурні та гуманітарні зусилля витісняються війною, а засоби знищення стають частіше в центрі уваги, ніж творчість та мирне спілкування. Це глибоко символічно відображає духовні втрати суспільства в часи війни.

Коментарі (4)
  1. Nornoterro29.05.2024
    Ця пісня залишила у мені відчуття, ніби час завмер, а серце все ще намагається знайти вихід із замкненого кола. Немов перед очима прокручується фільм про моменти, які більше не повернути, але які залишаються у душі назавжди. Незважаючи на депресію, музика допомагає прийняти і відпустити. Раджу всім, хто шукає спосіб змиритися з минулим і знайти сили рухатися далі.
  2. Ysavtlindi24.05.2024
    Оце так трек, що навіть голодним слухати — окреме задоволення! Розриває душу і нагадує про важливі речі. Здавалося, рік минув, а відчуття, що все ще поруч...
  3. Wilbtergiechie21.05.2024
    Неочікувано, але ця пісня вразила своєю відвертістю! Таке відчуття, ніби кожне слово виривається з глибини душі. Рекомендую всім, хто готовий до справжніх емоцій.
  4. Zelweaviche24.04.2024
    Час летить, але пісня стоїть на місці. Слухаю і дивуюсь, як мелодія і слова залишилися в минулому році, а ми все йдемо вперед. Артеме, сподіваюсь наступний трек вразить мене більше
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!