Андрій КравченкоТи Давно Вже Не Та Море Сліз Пролила

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Давно Вже Не Та Море Сліз Пролила

Пісня Андрія Кравченка "Ти давно вже не та, море сліз пролила" занурює слухача в глибокі роздуми про минуле, втрачену любов та невимовний сум за втраченими можливостями. В перших рядках автор згадує момент зустрічі з коханою, яка з часом дуже змінилася, до непізнаваності. Згадка про "пташку" символізує легкість і невинність перших зустрічей, які вже не повернути.

У наступних віршах розкривається образ жінки, яка пройшла через багато випробувань, втративши свою юність і радість. Метафора "море сліз пролила" підкреслює глибину її страждань, які залишили слід на її обличчі та душі. Питання про те, хто цілував її уста "без мене", вказує на ревнощі та відчуття втрати зв'язку, який колись був міцним.

Останні рядки пісні закликають до прощення та відновлення зв'язку, незважаючи на роки розлуки та зміни, які вони принесли. Слова "усміхнись, як колись усміхалась" є ніжним нагадуванням про колишнє щастя та спільні моменти. Автор наголошує, що хоча вони обоє змінилися, їхня любов залишається незмінною, незнищенною силою, яка, можливо, зможе об'єднати їх знову. Ця пісня є виразом надії на відродження стосунків, попри всі перепони та зміни, що відбулися.

Коментарі (2)
  1. Cueproccompost18.06.2024
    Відкрила для себе нову пісню "Ти давно вже не та море сліз пролила" Андрія Кравченка і зрозуміла, що навіть у стані втоми і під гучну музику можна почуватися бадьоро. Наче ковток свіжого повітря в мрійливій подорожі по хвилях власних емоцій.
  2. Docysworkmons22.04.2024
    Кожен акорд цієї пісні – як маленька історія, що лунає прямо з серця. Андрію, ти не просто співаєш, ти розмовляєш з душами нас усіх. "Ти давно вже не та море сліз пролила" – це не просто слова, це відлуння пережитого, що викликає стільки емоцій і спогадів. Справжня перлина! Яка щастя, що музика така чарівна є вільно доступна! Слухаю і відпочиваю душею.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!