Андрій КравченкоБо Пройшли Вже Роки Ми З Тобою Не Ті

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Бо Пройшли Вже Роки Ми З Тобою Не Ті

Пісня Андрія Кравченка "Бо пройшли вже роки ми з тобою не ті" розповідає про відносини, які пережили випробування часом. У перших рядках автор згадує момент зустрічі з коханою, яка з часом змінилася настільки, що її стало важко впізнати. Він описує зміни у її зовнішності та внутрішньому світі, які сталися через роки, вказуючи на те, що життя залишило на ній свій відбиток.

У наступних віршах пісні висловлюється сум за втраченою невинністю та юністю коханої, яка пролила багато сліз і втратила колишню веселість. Автор звертається до змінених рис обличчя коханої, її очей, які втратили колишній блиск, та губ, які були поціловані іншим, наголошуючи на віддаленості, що виникла між ними.

В останній частині пісні звучить прохання: якщо вони колись зустрінуться знову, то хай кохана усміхнеться йому, як у давні часи. Це вказує на надію автора зберегти хоча б частку минулого зв'язку. Висловлюється думка, що хоча вони змінились і стали не такими, як раніше, їхня любов залишилася незмінною. Ця пісня є виразом ностальгії по минулому, роздумами про вплив часу на людські стосунки та непорушність почуттів, які здатні витримати випробування роками.

Коментарі (4)
  1. Alnalighcor17.06.2024
    Слухаючи цю пісню, відчуваєш себе, наче подорожуєш у минуле, розгубленою і трохи тривожною, але кожна нота відкриває нові горизонти. Музика, що змушує задуматися про час і зміни...
  2. Trucdelriospeak17.05.2024
    Ця пісня немов розмова з минулим, кожне слово відлунює у серці болем. Андрій Кравченко зумів передати ті відчуття, які ховаються глибоко всередині. Слухаючи її, відчуваєш, як тінь суму йде поруч. Дуже сильна робота. Вдячна за цю щиру мелодію.
  3. Alunbuytgeg8.05.2024
    Час летить, емоції змінюються, але деякі пісні лишаються вічними. "Бо пройшли вже роки ми з тобою не ті" від Андрія Кравченка - це саме така пісня. Скачати її - наче знову повернутись в ті роки, коли все було інакше. Рекомендую! Нехай вас теж торкне ця мелодія.
  4. Bactikehe8.05.2024
    Я в абсолютному шоці від цієї пісні! Чи то розчарування змушує моє серце битися швидше, чи то спогади... Кожен акорд викликає бурю емоцій. Дякую, що повернули мене до минулих часів. Обов'язково треба скачати, щоб кожен день наново переживати ці моменти
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!