Андрій КравченкоІ Уста Вже Не Ті Не Солодкі Такі Скажи Хто Цілував Їх Без Мене

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Уста Вже Не Ті Не Солодкі Такі Скажи Хто Цілував Їх Без Мене

Пісня, яку виконує Андрій Кравченко, торкається теми змін, які відбуваються з людьми та їхніми відносинами з плином часу. Ліричний герой згадує момент першої зустрічі з коханою, описуючи її як чарівну і неповторну подію. Відтоді минуло багато часу, і зустрічаючи її знову, він відчуває, що вона змінилася, не залишилася тією ж самою, що була колись.

Зміни відбулися не лише з зовнішністю, але й з внутрішнім світом героїні. В її очах він бачить смуток, а уста вже не ті - не такі солодкі, як раніше. Ліричний герой задається питанням, хто міг їх цілувати, коли він був відсутній, виражаючи біль втрати тієї інтимної близькості, яку вони колись мали.

Незважаючи на всі зміни та пройдений час, він все ще пам'ятає ту любов, яка їх об'єднувала. Герой просить кохану усміхнутися йому, як вона усміхалася колись, підкреслюючи, що незважаючи на зміни в них обох, вони залишаються тими самими людьми, що любили один одного. Це вказує на незгасиму надію, що глибокі почуття, які колись об'єднували їх, можуть пережити час та обставини. Пісня стає роздумом про вічність почуттів, здатних витримати випробування часом, і водночас про тугу за минулим, яке вже неможливо повернути.

Коментарі (4)
  1. Rosrirohou15.08.2024
    Ну що ж, доведеться скачати цю пісню, щоб дізнатися, хто ж це вкрав мої мрії разом з цими поцілунками... Мабуть, залишуся слухати її на повторі, бо щось у цьому є, навіть якщо серце б'ється сильніше від страху.
  2. Curdbetvergtown17.06.2024
    Відкрив для себе новий музичний смак, як новий сорт кави: спочатку дивує, а потім гріє душу. Ідеально під чашечку ароматного напою і мрії про щось незвідане. Спокій і радість зливаються в одне ціле.
  3. Arcoorrezor20.05.2024
    Ця пісня немов затишний дощ, що обіймає душу у хвилини смутку. Кравченко так майстерно передає ці почуття, що кожен звук резонує з серцем. Слухаючи її, наче занурюєшся у світ, де все ще можна відчути справжню ніжність. Дякую за натхнення, Андрію!
  4. Anafblenbarb23.04.2024
    Чим далі в ліс, тим більше дерев. Ця пісня - як свіжий подих осені у спекотний день. Все змінюється, тільки музика залишається з нами. Андрій, в твоїх словах стільки щирості, що неможливо залишитися байдужим. Справжні почуття у кожному акорді! Слухаю і знову переживаю все спочатку. Спасибі, що ділишся своїм світом
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!