Андрій КравченкоЧас Рікою Пливе

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Час Рікою Пливе

Пісня "Час рікою пливе" у виконанні Андрія Кравченка розкриває тему непереможної сили часу та змін, які він приносить у життя людей і їхні взаємини. Через образи та метафори автор передає глибокі почуття до коханої особи, з якою довгий час не бачився. Він описує момент зустрічі з коханою після довгої розлуки, зазначаючи, як важко йому було її впізнати. Ця зустріч викликає спогади про минуле, одночасно відкриваючи зміни, що відбулися з обома.

Автор звертає увагу на фізичні та емоційні зміни в коханій, зокрема на її сумні очі та змінені риси обличчя, які втратили колишню безпосередність і радість. Ці спостереження спонукають його задати риторичне питання про те, хто цілував її уста в їхню розлуку, вказуючи на глибоку емоційну біль та відчуття втрати.

Проте, незважаючи на всі зміни та час, що пройшов, пісня завершується на позитивній ноті. Автор закликає кохану посміхнутися йому, як вона це робила колись, підкреслюючи, що хоча вони обоє змінились, їхня любов залишилася незмінною. Це виражає надію на відродження стосунків та можливість зберегти почуття, незважаючи на випробування часом і обставинами. "Час рікою пливе" є виразом усвідомлення того, що справжня любов здатна пережити будь-які зміни та випробування, залишаючись вічною та непохитною.

Коментарі (4)
  1. Geosiobenri14.08.2024
    Ця мелодія так тонко вплітається в кожну ноту душі, що здається, ніби час зупиняється, аби відчути кожне її слово. Дякую за можливість почути щось справді особливе.
  2. Storratersmet17.06.2024
    Ну що ж, час летить, а я все ще тут. Може, ця мелодія хоч трішки розбудить мою апатію. Слухаю і чекаю дива.
  3. Gbasliritic16.05.2024
    Іноді потрібно зупинитися, закрити очі і поринути у мелодії, що зцілюють душу. Тут я знайшов саме те, чого шукав, коли все навколо здається безнадійним, а серце тягнеться до нових мрій. Дивовижна композиція, яка надихає на те, щоб рухатися вперед попри все. Пісня, що наче теплої весняної днини обіймає та дарує віру в краще. Обов'язково до прослуховування
  4. Mitreulandzers18.04.2024
    Завжди думав, що пісні про час — це лише нудна ностальгія, але "Час рікою пливе" від Андрія Кравченка змусила мене переглянути свої погляди. Хоча настрій зараз і не найкращий, цей трек додав трішки спокою у мої сірі дні. Цікаво, чи тільки я відчуваю цю пісню так глибоко, чи вона здатна заспокоїти й інших? Потрібно більше такої музики, щоб зупинити час хоча б на мить.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!