SkryabinЯ Писала Цитати Чувіх Феміністок І Втікла В Єгипет З Баскетболістом

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Писала Цитати Чувіх Феміністок І Втікла В Єгипет З Баскетболістом

Пісня "Шмата" від українського гурту Скрябін відображає тему розриву відносин і виражає емоції розчарування та зневаги. Ліричний герой пісні висловлює гнів і фрустрацію через відносини, які він тепер вважає пустопорожніми та неправдивими. Він розглядає слова й обіцянки своєї колишньої як "макулатуру" і звинувачує її у фальшивості почуттів, називаючи її "шматою".

У другій частині пісні піднімається мотив зради або зміни в житті жінки. Під час відсутності чоловіка (ймовірно, на службі в армії), вона пише цитати відомих феміністок і врешті-решт залишає його, втікаючи в Єгипет із баскетболістом. Це може символізувати її бажання вирватися з обмежень та знайти нове щастя, хоча з точки зору ліричного героя це вчинок зради.

На завершення, в пісні звучить прогноз щодо повернення чоловіка додому, де він, ймовірно, знайде нове кохання, яке буде менш ускладненим і емоційно зарядженим, ніж попередні відносини. Цікаво, що ліричний герой бажає, щоб нова жінка була менш освіченою, що може відображати його власні страхи та невпевненість після невдалого досвіду. Пісня є відображенням теми втрати, зради та зміни в житті, де любов перетворюється на гіркоту та розчарування.

Коментарі (2)
  1. Fanliechirspic29.05.2024
    Ця пісня вразила мене до глибини душі. Мені здається, що я пережила справжню пригоду разом із героїнею тексту. Слухаючи її, я відчула одночасно захват і тривогу. Такі незвичайні сюжети не кожного дня трапляються у піснях!
  2. Cadamwiterp4.05.2024
    Неймовірно, як у цій пісні переплелися іронія та глибина! Неможливо пройти повз, треба скачати і відчути кожен акорд! Скрябін завжди вміє здивувати.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!