Okean ElzyБуло Не Було Як Нецiкаво

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Було Не Було Як Нецiкаво

Пісня "Було не було" гурту "Океан Ельзи" розкриває тему відчуженості та емоційної відсутності між людьми. У перших рядках описується картинка: після дощу настає тиша, ніч висихає, і вітер стихає. Це метафора згасання емоцій між героями пісні, які відчувають себе "не живими" та просять "виключити" їх, символізуючи бажання відключитися від реальності, в якій вони не знаходять себе.

Другий куплет продовжує тему відсутності зв'язку, де один з персонажів не може знайти спільну мову з іншим, що виражається в розмовах про банальні речі, як чай та кава, замість справжніх почуттів. Фраза "Було — не було як нецікаво" підкреслює байдужість до минулого, що не залишило значущих спогадів.

Останні рядки пісні повертають нас до теми відчуженості і відсутності змісту в існуванні. "Не така, як всі" може вказувати на внутрішній конфлікт героїні, яка відчуває себе інакшою та не вписується у звичні рамки суспільства. Вона вимагає змін, просячи замовити таксі, що символізує її бажання вирватися з цього вимушеного стану інерції та пасивності.

Таким чином, пісня є роздумом про втрачене емоційне зв'язок та пошуки себе у світі, який здається чужим і байдужим до особистих переживань.

Коментарі (3)
  1. Oxpalenmo16.06.2024
    Таке враження, ніби ця пісня підбирає обривки моїх думок, які відчувають втому та розчарування. "Було не було як нецікаво" від "Океан Ельзи" ідеально передає яскраві спалахи мого настрою. Дуже влучна для тих моментів, коли хочеться просто сховатися від усього і ні про що не думати.
  2. Owmiafulri10.05.2024
    Навіть у своєму апатичному настрої, ця пісня змусила мене відчути щось глибше. І хоча все навколо здається таким напруженим, слухати "Було не було як нецікаво" — це як знайти відпочинок для душі. Збережу її у своїх плейлистах, піду скачати
  3. Dresarchromex7.05.2024
    Дивовижно, як ця пісня Океану Ельзи заворожує та заспокоює одночасно. Ніби хвилі емоцій піднімають вгору, але і в той же час несуть у безпечне морське узбережжя. Це справжній шедевр, що допомагає впоратися з тривогою і зануритися в світ мелодійної гармонії
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!