BoomboxСуцільна Вада Соціальна Провина Але Поліна Я На Колінах

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Суцільна Вада Соціальна Провина Але Поліна Я На Колінах

Пісня "Поліна, чуєш, ні? Поля!" українського гурту Boombox звертається до дівчини на ім'я Поліна, але в той же час звертається до глибшого контексту відносин та самосвідомості. Ліричний герой зображений у світлі суперечностей і самокритики, представлений як недосконала особа, яка, тим не менш, звертається за увагою і розумінням до своєї коханої.

В одному з куплетів співак робить паралелі з відомими голлівудськими акторами, які символізують успіх і ідеальні образи чоловіків, протиставляючи себе їм і наголошуючи на своїй недосконалості. Він згадує таких зірок, як Бекхем, Джастін Тімберлейк, Брюс Вілліс, Джордж Клуні, Сильвестр Сталлоне та Бред Пітт, але зазначає, що на відміну від них він має свої вади і не відповідає голлівудським стандартам.

Основна тема пісні — це вразливість і прохання про прийняття. Головний герой визнає свою "суцільну ваду" і "соціальну провину", показуючи свою відвертість і бажання бути прийнятим таким, як він є. Він не просить Поліну про любов чи прощення, а лише про те, щоб вона зрозуміла його і прийняла його з усіма його недоліками. Це виражено в повторюваних рядках "але, Поліна, я на колінах", що символізує його вразливість та бажання знайти спільну мову.

Коментарі (4)
  1. Roocalformva6.06.2024
    Зайшов випадково на цю сторінку і, чесно кажучи, спершу не розумів, чому стільки шуму. Але ця пісня "Суцільна вада соціальна провина але поліна я на колінах" від "Boombox" виявилася справжнім вибухом емоцій. Якби хтось сказав, що музика може так захопити, я б не повірив. Респект за енергію і глибокий зміст!
  2. Ythgurmingge30.05.2024
    Ця музика наче стук молотка по цвяхах - механічно, але пробуджує у мені голод до життя. Слухаю і відчуваю гордість за свої шизоїдні думки. Неймовірно.
  3. Nighmulnama11.05.2024
    Ця пісня Boombox — наче буревій емоцій, що прокидається в душі. Вона змушує забути про тривогу і поринути в світ мрій і спогадів. Чудово, коли музика так тонко вловлює настрій і перетворює нервозність на енергію творчості!
  4. Tioliasingpi3.05.2024
    Такі треки змушують замислитися, як багато є невидимих ниток, що пов'язують нас зі світом. Ця пісня - як шепіт сумління, що лунає крізь гамір буденності. Слухаю і не можу відволіктися, адже кожен вірш відгукується десь глибоко всередині. Просто капсула емоцій
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!