Артем Лоік (Feat. Абіє)Ми Крокуємо До Волі Нас Таких Доволі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ми Крокуємо До Волі Нас Таких Доволі

Пісня Артема Лоїка та Абіє "Ми крокуємо до волі, нас таких доволі" виражає глибокі емоції та висловлює непохитну рішучість у боротьбі за свободу України. Ліричний герой пісні звертається до своєї країни як до особистого натхнення, визнаючи її велич і значення в його житті. Ідея, що зброєю в цій боротьбі є не лише фізична сила, але й слово, вірші, які можуть стати смертельними римами проти ворога, є ключовою в цій пісні.

Також пісня містить образи відчайдушної боротьби та стійкості українського народу, який, незважаючи на зовнішні загрози, продовжує сіяти "поле під снарядами", символізуючи нескореність духу. Символіка заліза та булави, що не плавиться в руках диявола, вказує на незламність та героїчність борців за свободу.

Заклик пісні до відновлення ідентичності, знищення старих вад та перетворення на щось нове, сильніше і незламне, відображає глибоку віру авторів у можливість ренесансу та відродження нації. Такі рядки як "ти запам'ятай очі темноти залети за край, там де ти не ти і себе впізнай і себе знайди дощенту зруйнуй і заново створи!" закликають до самопізнання та самовдосконалення на шляху до волі.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!