Артем ЛоікЯкщо Чесно Світ Нітрохи Не Змінився Тільки Проклятим Сусідам Уже Мало Ізвінітся

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Якщо Чесно Світ Нітрохи Не Змінився Тільки Проклятим Сусідам Уже Мало Ізвінітся

Пісня Артема Лоїка розкриває глибокі роздуми про історію, сучасність та ідентичність. Через образи козацтва, ліквідованої Січі, і русифікованої "тверезої тюрми", він висловлює ідею про неперервність боротьби за свободу і самобутність України. "Не закінчилась наша війна" - цей рядок символізує вічну готовність захищати своє, незважаючи на зовнішні і внутрішні виклики.

Лоїк говорить про особистісні переживання в контексті загальнонаціональних випробувань, використовуючи образ "на небо підпитий іду" як метафору свободи духу та неприборканої волі. Цей образ допомагає передати почуття невловимості та непідкорення обставинам.

Артист також акцентує на значенні культурної та історичної спадщини, зокрема через використання образу Григорія Сковороди, який є символом глибокої мудрості та філософського сприйняття світу. "Якщо чесно, світ нітрохи не змінився" - цей рядок підкреслює, що незважаючи на зміни в зовнішньому світі, сутнісні виклики залишаються незмінними.

В кінцевому підсумку, пісня відображає поєднання особистої свободи та національної ідентичності, висвітлюючи непростий шлях українського народу через історію до сучасності, і закликає до самопізнання, культурної гордості та непохитної віри у перемогу. Лоїк, як поет і музикант, через свою творчість прагне пробудити в слухачах роздуми про важливість історичної пам'яті, культурної самобутності та особистої відповідальності за майбутнє.

Коментарі (3)
  1. Reappcamtoni13.06.2024
    Який безглуздий трек! Навіть не знаю, як можна слухати таке шумове "мистецтво". Хоча б сусіди не скаржаться.
  2. Dupticompfass16.05.2024
    Чесно, цей трек прямо в десятку! Заряджає енергією і ніби краще розумієш, що насправді відбувається навколо. Слухаю і відчуваю, як напруга трохи відступає, хоча, можливо, це тільки тому, що я дуже голодна! Трек просто бомба
  3. Zelhairingli7.05.2024
    Вражаюча пісня, яка змушує замислитися про речі, які раніше здавались звичайними. Завжди можна розраховувати на Артема Лоіка за глибокий зміст в лаконічних словах. Дякую, що поділився цією треком! Обов'язково скачаю, щоб мати можливість переслухати ще не раз. Ці слова звучать у голові на репіті
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!