Aнастасія ПриходькоА Вкругом В Диму Село

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Вкругом В Диму Село

Текст пісні Анастасії Приходько "А вкругом в диму село" занурює слухача в атмосферу війни, яка залишає по собі руйнування і горе. Перший куплет розкриває картину солдат, що йдуть через степ у бій, водночас показуючи, як війна зачіпає звичайне життя села, що в диму від бойових дій. Матері стоять коло своїх хат, спостерігаючи за руйнуванням своїх домівок і доль, обвішаних війною.

Далі пісня переносить нас до зображення бою, де гармати розгулюють степом, і солдати падають, поки навкруг них шумлять жита. Це створює контраст між життям і смертю, миром природи та жорстокістю бойових дій.

У заключному куплеті співачка висвітлює вічну чекання матері, яка жде свого солдата, не знаючи, що він уже ніколи не повернеться додому, спочиваючи вічним сном. Пісня передає біль втрати, який війна приносить у життя звичайних людей, руйнуючи їхні сім'ї та мрії. Через її слова можна відчути глибину горя, яке залишається після втрати близьких на війні, і безсилля перед лицем такої великої трагедії.

Коментарі (3)
  1. Lasilsioci14.06.2024
    Щось у цій мелодії нагадує запах осінніх димів, коли за вікном лунають меланхолійні ноти, а душа знаходить гармонію в роздумах. Відчуваєш кожен звук як лагідний дотик до серця. Раджу слухати, коли хочеться відключитися від буденності і насолодитися миттю.
  2. Pedifjackhyd30.05.2024
    У той момент, коли світ стихає, а думки вирують, ця мелодія стає моїм прихистком. Нехай втома розчиняється в нотах натхнення!
  3. Siritital27.05.2024
    Слухаю цю пісню, і відчуваю, як енергія хвилями проходить крізь мене! Такий стан, ніби світ обертається навколо вогню, і всі почуття загострюються. Вдячність за цей музичний шедевр переповнює мене!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!