Артем Лоік (Feat. Абіє)Миру Не Було І Не Буде

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Миру Не Було І Не Буде

У цій пісні Артем Лоік разом з Абієм висловлює глибокі почуття та переживання, пов'язані з війною та боротьбою за свободу. Вони розкривають жорстку реальність життя в умовах конфлікту, де повсякденні звичаї та ритуали замінені постійною боротьбою за виживання. Ліричні герої пісні показані у ситуаціях, де замість звичайного споживання кави вони змушені думати про відсутніх близьких, а домашні обов'язки та турбота про дітей переплітаються з внутрішньою порожнечею та емоційною спустошеністю.

Автори пісні також торкаються теми патріотизму та історичної спадщини, використовуючи постаті Шухевича та Сагайдачного як символи непереможного духу та боротьби за незалежність України. За допомогою сильних образів і метафор вони підкреслюють непохитну відданість своїй країні та готовність боротися за її свободу, навіть у найскладніших обставинах.

Загальний меседж пісні зводиться до відкидання ілюзій про мир у часи конфлікту та підкреслення необхідності боротьби за свої права та свободу. Висловлюється ідея, що мир і свобода не приходять самі по собі, але є результатом великих зусиль та жертв. Артем Лоік і Абіє закликають не забувати про цінність людського життя і важливість збереження пам'яті про тих, хто боровся та жертвував собою за майбутнє країни. Ця пісня стає гімном непокори, сили духу та непереможності українського народу.

Коментарі (3)
  1. Sfigenpava15.06.2024
    Оце так рвануло мозок! Ніби в саме серце всадили стрілу реальності. В таких треках наче вся правда світу, яка розбиває твою власну ілюзію. Чи то таке сонце яскраве, чи то вже я занадто засліплений темрявою? Тут знайдеш відповіді, які краще не знати. Це щось зовсім інше... ідеально для тих, хто зневірився у всьому. Рекомендую слухати тільки тим, хто готовий до справжнього шоку!
  2. Tatsurptisib22.05.2024
    Ця пісня, як дзеркало моїх почуттів, передає всю глибину смутку і роздратування. Завантажити "Миру не було і не буде" Артема Лоіка та Абіє - наче знайти емоційний відгук у мелодії. Відчуваю емпатію до кожного рядка. Варто скачати для особистих рефлексій.
  3. Laithquakamchas12.05.2024
    Це той трек, який змушує зупинитися і переосмислити багато чого в житті. Хоча відчуття безвиході завжди лякало, в цій музиці є щось, що примушує задуматися над необхідністю змін. Мелодія і слова викликають хвилю емоцій, які неможливо ігнорувати. Потужний заряд для тих, хто готовий дивитися правді в очі. Час часом брутальний, але завжди - реальний.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!