MiramiБільше Її Не Побачу Меду Ви Нам Наливайте

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Більше Її Не Побачу Меду Ви Нам Наливайте

Пісня "Більше її не побачу, меду ви нам наливайте" виконавця Mirami занурює слухача в атмосферу українського козацтва, виражаючи глибокі емоції втрати, любові та ностальгії за рідною землею. Вона розповідає про молодого козака, який від'їжджає з України, залишаючи за собою кохану дівчину. Емоційний біль і сум відчувається в кожному слові, коли він розмірковує про неможливість бачити свою кохану знову.

Звернення до соколів, як символів свободи та сили, прохання оминати гори, ліси та доли, віддзеркалює глибоку пов'язаність козака з природою та його бажання залишитися зв'язаним з рідною землею, навіть будучи далеко. Дзвін дзвіночку і згадка про степового жайворонка є ліричними символами України, її краси та невмирущого духу її народу.

Заключні рядки пісні, де козак просить налити меду на знак прощання, а в разі його загибелі – поховати поруч з рідною Україною та коханою дівчиною, підкреслюють не тільки його відвагу, але й глибоку прихильність до своїх коренів і коханої. Це виражає універсальні почуття любові, втрати та вічної прихильності до своєї землі та близьких. Пісня є глибоко емоційним вираженням української душі, її мрій та сподівань.

Коментарі (5)
  1. Cosasoda22.08.2024
    Наче шукаю відповідь на щось, що ховається в глибині нот. Незвичне звучання, яке наче викликає легке сум'яття, але водночас надихає на щось нове. Сплутані емоції зливаються в одну мелодію, яка чомусь не відпускає...
  2. Ceberhesynd13.06.2024
    Якби ця мелодія була картиною, то це був би сюрреалістичний пейзаж, де кіт з червоним капелюхом грає на саксофоні, а місяць світить у пляшці лимонаду. Важко уявити щось більш дивне й захоплююче водночас. Послухайте, відчуйте цей настрій і дозвольте собі трохи магії!
  3. Sternakitu16.05.2024
    Ця мелодія наповнила моє серце сумною радістю, змусивши почервоніти щоки від спогадів. Здавалося, що кожна нота торкається найтонших струн душі, викликаючи хвилю теплих, але трохи болючих відчуттів. Не знаю, як це описати, але відчуваю неймовірний підйом і одночасно легкий сум за чимось невловимим. Раджу всім, хто хоче зануритися в свої думки і відчути справжню музику. Дуже зворушливо
  4. Libeltdupre14.05.2024
    Відкрив для себе справжню перлину - "Більше її не побачу меду ви нам наливайте" від Mirami! Унікальний трек, який дарує незвичайний драйв навіть у найболісніші моменти. Раджу всім скачати і насолоджуватися цією оригінальною мелодією. Життя зазвучало по-новому
  5. Sculinizeal17.04.2024
    Хоч і трішки шумно, але ж весело, правда? Медом заливає кожен акорд. Mirami знають, як змусити серце битися в ритмі української ночі. Ніби вечірка нарешті знайшла свій ідеальний саундтрек!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!