КилимменНосять Мамі Квіти Всиротілі Діти

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Носять Мамі Квіти Всиротілі Діти

Пісня "Носять мамі квіти всиротілі діти" виконавця КИЛИММЕН занурює слухача у глибину емоцій, пов'язаних із втратою, пам'яттю та надією на мирне майбутнє. У перших рядках автор звертається до образу діда, який вже не може спостерігати за змінами у природі, що символізує втрату зв'язку поколінь зі своєю землею та корінням. Вітер, що колихає хвіртку, метафорично відображає невпинні зміни та невизначеність майбутнього.

В наступних віршах розгортається картину війни та її наслідків: спалені храми, зруйноване життя, розлука з близькими. "Носять мамі квіти всиротілі діти" - цей рядок виражає глибоку скорботу, втрату і печаль, що обрушилися на родини. Повторення мотиву болю землі та неба, які "горять", символізує невимовний біль втрати та руйнації, але разом з тим і непереможність духу, готовність захищати своє.

Останні рядки пісні пропонують образи надії та відродження: рідні, що збираються разом, діти, що з колядами ходять дворами, символізують неперервність життя, пам'ять про минуле та віру в майбутнє. Заклик "розмалюєм хвіртку в соняхи й блакиті" виражає бажання жити далі, не забуваючи про трагедії, але й не втрачаючи здатності радіти життю, об'єднуючись у горі і радості.

Таким чином, пісня КИЛИММЕНа є глибоким і багатогранним виразом співпереживання, болю за втрачене та надії на майбутнє, де любов, пам'ять та спільність допомагають витримати випробування та йти вперед.

Коментарі (2)
  1. Prothobabbcan16.08.2024
    Ця пісня глибоко торкає серце, нагадуючи про біль та втрати, які неможливо забути. Вона сповнена сумом, але водночас відкриває двері до роздумів та переосмислення. Мелодія ніби відлунює в моєму душевному стані, додаючи нових відтінків до звичного смутку. Дякую "Килиммен" за таку емоційну подорож. Відчуваю, що це не просто музика, а справжня медитація на життя. Залишуся під враженням надовго.
  2. Efesgranla6.05.2024
    Як глибоко влучає цей трек. Справжній відгомін дитинства, забутих вулиць і незмінної турботи. Це те, що залишає слід на серці, навіть коли день не з легких. Музика, що змушує задуматися...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!