КилимменДоньки Із Синами Затуляють Землю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Доньки Із Синами Затуляють Землю

Пісня "Доньки із синами затуляють землю" виконавця КИЛИММЕН відображає біль і втрату, а також надію і любов до рідної землі. У першій частині тексту описується сумна реальність, в якій діти приносять квіти своїй матері, сиротуючи через втрату близьких. Згадуються спалені храми та зруйновані життя через дії "панів із царьками", що метафорично підкреслює руйнацію та втрату через війну або конфлікт. Вислів "Доньки із синами затуляють землю своїми руками" може символізувати як горе і поховання загиблих, так і зусилля поколінь відновити та захистити свою землю.

У другій частині тексту лунає мотив надії та відродження. Згадка про грушку, що розпускає віти, та хату з килимами, де рідні збираються за столом, символізує вічне продовження життя, пам'ять про предків і важливість сімейних традицій. Образи радості, колядок і дітей, що граються, відображають життєствердні моменти, які переборюють біль втрати.

Центральними мотивами пісні є любов до рідної землі та неба, за які варто боротися і які потрібно захищати. Фрази "Моє небо горить, горить" та "Мою землю болить, болить" вказують на глибокий біль та співчуття до своєї країни, що страждає від руйнацій та конфліктів. Але водночас ці рядки нагадують про важливість оборони та готовність захищати своє, що є виявом сили духу та відданості. Таким чином, пісня стає гімном непохитної віри у краще майбутнє, де біль минулого перетворюється на надію та відродження.

Коментарі (4)
  1. Drosenincoo16.08.2024
    Ця пісня залишає відчуття ніби душу заполонили тіні. Не впевнена, що це те, що шукаю, але може, комусь згодиться. Якщо ризикнете, можете скачати тут і самі оцінити.
  2. Mancoosocent12.06.2024
    Ось це трек для душі! Як тільки почув "Доньки із синами затуляють землю" від "КИЛИММЕН", відразу поринув у світ теплих спогадів і світлих емоцій. Музика просто заворожує і піднімає настрій до небес. Раджу всім послухати, це справжня насолода для душі.
  3. Ininovspok16.05.2024
    Здається, знайшов саме те, що допоможе пройти через цей сірий день. Слова і мелодія тут точно підказують вихід із власних думок. Слухаю і відчуваю, як серце знаходить спокій у цьому музичному просторі. Цікаво, як так виходить, що музика краще за все розуміє тебе?
  4. Lacompticno16.05.2024
    Чувак, ця трекулєта просто виносить мозок! Таке відчуття, ніби б'єшся з вихором емоцій, а кожен звук — як удар блискавки! Краще не вмикай, якщо не готовий розриватися між бажанням танцювати і розкиданістю уваги. Але якщо ризикнеш — тебе затягне і не відпустить
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!