Alena Omargalieva, CheksonНі То Не Зорі То Не Місяць Повний

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ні То Не Зорі То Не Місяць Повний

Пісня "Ні то не зорі, то не місяць повний" виконавців Alena Omargalieva та Chekson є емоційно насиченим твором, що занурює слухача в глибокі роздуми про любов, війну, і випробування, які люди зазнають у складні часи. Ліричний герой пісні звертається до своєї коханої, поділяючись своїми переживаннями та страхами перед лицем небезпеки. Він говорить про те, що вони опинились у ситуації, де навколо панує розпач і втрати, а небо "палає" - метафора, що може символізувати війну або іншу катастрофу.

Використання образів "злі потвори, що як люди тільки зовні" може вказувати на втрату людяності, на ті темні сторони людської натури, які проявляються у кризових моментах. Ліричний герой висловлює надію та любов, попри відчай, що оточує його. Він прагне повернутися до коханої, але не може обіцяти цього, підкреслюючи невизначеність і ризик свого становища.

Звернення до коханої "Люба, ну як ти бо я тут не сплю ночами" і далі - про неможливість заснути через всюдисущий розпач, є виявом глибокої емоційної зв'язку між героєм і його коханою. Це також підкреслює загальнолюдські цінності - потребу в підтримці, розумінні та любові в часи випробувань.

Фраза "Скільки ще у тій безодні лиха, Скільки в нас іще таких чия труна під кригою" задає питання про масштаб трагедії та втрат, які людство може зазнати, та водночас відображає безмежну відданість і готовність боротися до кінця, попри усі перешкоди. Згадка про "прощені" може символізувати сподівання на примирення, на зцілення ран, які завдає конфлікт. Таким чином, пісня є потужним висловлюванням любові, відваги та надії серед руйнувань та втрат.

Коментарі (3)
  1. Purhlighcova1.06.2024
    Ця пісня наче злітає в небо, торкаючись кожного нерву своєю яскравістю, але у той самий час накладає печатку тривоги на мою душу. Втома ніби відступає на задній план, поступаючись місцем захопленню сенсорним вихором звуків. Alena Omargalieva та Chekson створили щось магічне, що змушує серце битися швидше. Просто вау!
  2. Evopmaco1.06.2024
    Ця пісня ніби ніжний вітер, що приносить спокій і спогади про тихі зоряні ночі. Голос Альони Омаралієвої в поєднанні з мелодійними нотами Чексон створюють атмосферу любові та роздумів. Ідеальний саундтрек для вечірніх роздумів про життя. Рекомендую до прослуховування!
  3. Nelrahupa21.05.2024
    Ця пісня - справжнє відображення моїх почуттів. З кожною нотою відчуваю, як сум огортає мене, але водночас інтуїтивно розумію, що в цьому є якась особлива краса. "Ні то не зорі то не місяць повний" від Alena Omargalieva та Chekson - це мелодія, яка наповнює мене енергією і додає сил, навіть у найсумніші моменти. Циклотимічна природа моїх емоцій знаходить в цій пісні щось близьке і рідне. Дякую за цю чудову композицію!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!