Alena Omargalieva, CheksonХіба В Прощені Вихід Як В Твоїй Осели Цвинтар

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хіба В Прощені Вихід Як В Твоїй Осели Цвинтар

Пісня "Хіба в прощені вихід як в твоїй оселі цвинтар" виконавців Alena Omargalieva та Chekson занурює слухача у глибоко емоційний світ, де головні теми - любов, війна, і втрата. Ліричний герой звертається до своєї коханої з проханням підтвердити, що вона ще жива, адже навколо панує хаос і руйнування, символізовані образом неба, яке "палає" не від зірок чи місяця, а від "злих потвор", які лише зовні схожі на людей.

Герой висловлює свою любов і занепокоєння через вірші, намагаючись знайти втіху в тому, що можливо він ще зможе повернутися. Однак, він не дає обіцянок, підкреслюючи невизначеність і непередбачуваність свого повернення.

Пісня переходить до болючої реальності ночей, сповнених безсоння і розпачу, де ліричний суб'єкт стикається з втратами життів перед своїми очима. Він обіцяє залишатися сильним, адже вони все ще мають за що боротися і що втрачати.

Завершальна частина пісні задає риторичне питання про кількість лиха, яке ще має прийти, і скільки ще буде "таких", чиї труни лежать під кригою. Висловлюється думка, що можливо лише прощення є виходом, навіть коли оселя перетворилася на цвинтар, підкреслюючи метафору війни як руйнівної сили, що залишає після себе лише спустошення і смерть.

Коментарі (2)
  1. Alinflagin7.05.2024
    Ця пісня змусила мої ноги танцювати, навіть коли мозок намагався зосередитись на іншому. Відчуття, як ніби кожна нота веде тебе через лабіринт емоцій, прямо до серця теми. Аналітичний розум хоче розібрати кожен вірш, але серце просто віддається музиці. Справжній шедевр, що виходить за рамки звичного сприйняття
  2. Riefrasyser4.05.2024
    Неймовірно, що можна безкоштовно скачати таку чуттєву пісню. Вона точно залишає слід у серці. Вперше почув і вже відчуваю, як вона глибоко відгукується в душі. Чекаю на більше таких треків
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!