Маша КондратенкоБілявка Така Вона Ж Копія Моя

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Білявка Така Вона Ж Копія Моя

Пісня "Білявка така вона ж копія моя" у виконанні МАША КОНДРАТЕНКО описує емоційний стан та переживання авторки, що відчуває біль та сум після розриву відносин. У тексті пісні розкривається історія про втрачене кохання, самотність та спроби забути минуле, хоча спогади продовжують переслідувати.

У першому куплеті йдеться про фізичний і емоційний біль, який виникає після розставання. Авторка описує, як вона бігає босоніж по асфальту у темряві, символізуючи свою вразливість і спробу втекти від болю. Вона наголошує, що вони з колишнім не можуть бути друзями, коханцями чи навіть колишніми, підкреслюючи повне відчуження між ними.

Приспів відображає бажання авторки мати знову поруч кохану людину, попри усвідомлення, що вона краще почувається сама. Вона продовжує шукати колишнього серед натовпу, сподіваючись знайти знайомі відчуття в обіймах іншого, незважаючи на спроби себе переконати в протилежному.

У другому куплеті йдеться про спроби спілкування з колишнім, які супроводжуються болем і ревнощами, коли авторка дізнається про нову дівчину у його житті. Вона іронічно запитує про нові стосунки, натякаючи на їхню поверховість та неминучий кінець. Закінчення пісні відкриває глибину її страждання через втрату кохання та неможливість відпустити минуле.

Таким чином, пісня є виразом глибоких емоційних переживань, пов’язаних з втратою коханої людини, самотністю, болем від розставання та спробами знайти розраду серед спогадів та у нових зустрічах. Вона відображає боротьбу між бажанням забути минуле та нездатністю повністю відпустити кохану людину.

Коментарі (2)
  1. Lacfikettphi19.05.2024
    Ну і день! Зайшов на цю сторінку і просто не зміг втриматися. Пісня "Білявка така вона ж копія моя" від Маші Кондратенко – це щось неймовірне! Раджу всім слухати онлайн або одразу скачати, щоб не упустити цей хіт. Моя харизма зашкалює, а ви як?
  2. Dieplanutad20.04.2024
    Неочікувано знайшов цю пісню, як мозаїка звуків зливається в одне ціле. Цікаво, чи вона така монотонна, чи це моя увага шукає щось незвичне? Кожен акорд відгомонює десь у глибині свідомості, наче знайома мелодія в тумані. Маша Кондратенко дає можливість заглянути в себе через призму своєї творчості. Можливо, завтра почую щось інше в цих нотах...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!