Маша КондратенкоХто Це Така?

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хто Це Така?

Пісня "Хто це така?" виконавиці Маши Кондратенко - це емоційний вислів внутрішніх переживань та досвіду авторки, пов'язаного з розривом стосунків. У перших рядках пісні йдеться про внутрішній стан героїні, яка, босоніж і у відчаї, бігає по асфальту в темряві, символізуючи свою самотність та прагнення знайти відповіді на питання, що мучать її. Вона згадує про минулі стосунки, які залишили глибокий слід в її серці, підкреслюючи, що між ними не було ні дружби, ні любові, хоча вона бажала б іншого.

Далі пісня розкриває спроби героїні приховати свої почуття та забути людину, яка залишила її, але вона не може відкинути спогади, що постійно її переслідують. Звернення до колишнього коханого "Ало, ну шо, ну як ти, з ким ти, де ти" виражає її спробу зв'язатися з ним, незважаючи на біль від розставання, та показує, як вона намагається впоратися з реаліями свого життя без нього.

Основна тема пісні - це ревнощі та неприйняття нових стосунків колишнього партнера, що відображено у запитанні "Хто це така? Що це за мала?". Героїня не може зрозуміти, як її колишній зміг так швидко знайти когось нового, і порівнює себе з новою дівчиною, бачачи в ній лише бліду копію своєї особистості. Це викликає в ній відчуття втрати та питання про справжність почуттів, які колись здавались вічними. Пісня є виразом глибокої емоційної боротьби, яка включає біль, ревнощі, неприйняття реалій розірваних стосунків, а також спроби впоратися з цими викликами та знайти в собі сили рухатися далі.

Коментарі (3)
  1. Rasoundrecel31.05.2024
    Дивлюсь на назву пісні і думаю: "Маша, хто ж це така?" Завантажу, щоб не заснути на півдорозі додому і, може, зрозумію. Дякую за можливість!
  2. Ilerevsnip21.05.2024
    Скачала "Хто це така?" від Маші Кондратенко, щоб переконатися, що це не моя пісня. Облегшення змінило розчарування - краще відпочину без неї.
  3. Tiaperdadif9.05.2024
    Відчуваю справжній вихор емоцій, коли слухаю "Хто це така?" від МАШІ КОНДРАТЕНКО! Ця пісня як бальзам на душу в стресовий день. Раджу всім скачати і підзарядитися позитивом! Зараз просто вдихаю натхнення і не можу зупинитися на одному прослуховуванні!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!