Маша КондратенкоТи Знову З Нею Але Очі Твої На Мені

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Знову З Нею Але Очі Твої На Мені

Пісня "Ти знову з нею, але очі твої на мені" у виконанні Маші Кондратенко розповідає історію невиказаного кохання, глибоких емоцій і нездійсненних бажань. Описується стан героїні, яка, біжучи босоніж по асфальту в темряві, відчуває сильний внутрішній біль та розчарування від неможливості бути з коханою людиною. Її емоційний стан показує, що вони з коханим не є ані друзями, ані колишніми, ані коханцями, але вона все одно прагне бути поряд з ним.

У пісні виражається дилема між тим, як вона повинна себе почувати, і тим, як вона насправді себе почуває. З одного боку, вона намагається переконати себе, що їй добре без нього, але з іншого боку - продовжує шукати його серед натовпу, сподіваючись знову зустрітися з ним. Ця внутрішня боротьба підкреслюється в її спробах обманювати інших, стверджуючи, що вона забула його ім'я, хоча насправді пам'ятає його дуже добре.

Особливо цікавим є момент, коли героїня звертається до коханого по телефону, запитуючи, як він, з ким і де він, іронічно зазначаючи про його звичку обіцяти вічність різним людям. Вона також висловлює здивування з приводу його нової пасії, натякаючи на те, що це не справжнє кохання. Завершується ця емоційна розповідь згадкою про те, як вона виконує ці слова на концертах, де він приходить з іншою, але її очі все одно шукають його. Це підкреслює глибоку зв'язок між ними, яка залишається незважаючи на всі перепони.

Коментарі (4)
  1. Untravalmar3.06.2024
    Ця пісня неначе лабіринт емоцій, де кожен звук і кожне слово веде до виходу з розкиданих думок. Маша Кондратенко знає, як розчулити і налаштувати серце на хвилю любові. Відчувається, ніби вона заглядає прямо в душу. Дуже вражає!
  2. Downdafusve23.05.2024
    Цікаво, чи є щось сильніше, ніж відчуття, коли тебе не помічають, але ти відчуваєш кожен погляд, спрямований на тебе.
  3. Chaoulednonpkers21.05.2024
    Ця пісня від Маші Кондратенко - справжнє дзеркало моєї душі. Гордий сум і загадковість переплелися в кожному звуці, даруючи момент істини. Відчуття, ніби очі можуть розповісти більше, ніж слова. Вразила до глибини серця. Дякую, що нагадала про важливе.
  4. Zantocelba7.05.2024
    З кожним акордом серце завмирає... Всі емоції на поверхні, наче тонка крига, під якою ховається глибина невимовних почуттів. Слухаю і знову переживаю ті моменти, коли очі говорили більше за слова. Неймовірно, як можна так влучно передати це в музиці!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!