Маша КондратенкоЩо Це За Мала Ти Де Її Знайшов

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Що Це За Мала Ти Де Її Знайшов

Пісня Маші Кондратенко "Що це за мала, ти де її знайшов" розкриває емоційні переживання людини, яка намагається впоратися з розставанням. У тексті описана ситуація, коли головна героїня ночами бігає босоніж по асфальту, відчуваючи глибоку самотність і сум, спричинені втратою коханої людини. Вона розмірковує про свої відносини з колишнім, які не можна назвати ані дружбою, ані коханням, хоча було б бажанням повернутися до тих відносин.

Героїня сповідується, що, незважаючи на зовнішнє спокійствіе, вона все ще шукає колишнього серед натовпу, не може забути його ім'я і весь час думає про нього. Це виявляється у фрагментах розмови по телефону, де вона намагається з'ясувати подробиці його нового життя, цікавиться, з ким він зараз і що має на увазі, коли говорить про почуття, що триватимуть вічно.

Особливо болючою для героїні є думка про те, що колишній знайшов нове кохання, і вона не може зрозуміти, що в тій дівчині знайшов її колишній. Вона зазначає, що це нове кохання не схоже на справжнє, виражаючи своє неприйняття і ревнощі. В той же час, вона запрошує його прийти на її концерт з новою дівчиною, що може вказувати на бажання показати себе сильною і незалежною, або ж на спробу викликати в ньому ревнощі або почуття втрати.

Таким чином, пісня є виразом глибоких особистих переживань, пов'язаних із втратою близької людини, спробою впоратися з розлукою та боротьбою з почуттями самотності, ревнощів та нездатності відпустити минуле.

Коментарі (5)
  1. Taygetlieti13.08.2024
    Слухаю і думаю, що час завантажити цю пісню, щоб розібратися, як так вийшло, що ми знову зустрілися в її словах.
  2. Theovibaro19.06.2024
    Ну, слухаючи це, відчуваєш, ніби твій живіт починає підспівувати разом з тобою, навіть якщо він протестує від голоду. Пісня така, що хочеться сховатися, але з інтуїцією зрозуміти, що щось особливе в ній точно є. Шкода, що на кухні нічого смачненького немає, а то б вона звучала ще краще!
  3. Rabdilinning1.06.2024
    Ого, натрапив на це випадково і тепер не можу вирішити, чи сміятися, чи плакати. Незвичайно, але щось у цьому є. Що думаєте?
  4. Creatkaleadtu19.05.2024
    Ну що ж, вирішила послухати цю пісню. Мабуть, надія на щось захопливе. Хоча, відверто кажучи, поки що відчуваю певну монотонність. Все ж таки цікаво, чим вона зможе мене здивувати? Змішані почуття, але спробую дати їй шанс. Можливо, в кінці я зміню свою думку. Або ж ні. Побачимо.
  5. Cherakgingters22.04.2024
    Яка зарядка від пісні, аж нерви заспокоюються! Маша має унікальний голос, і хоч пісня забувається, враження від неї залишаються. Знайшов її випадково, але зараз не випускаю з плейлиста
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!