Сергій Лазановський, GreenjollyЇх Було Троє Всього Лиш Троє

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Їх Було Троє Всього Лиш Троє

Пісня розповідає про трагічну історію трьох братів з Прикарпаття, які віддали своє життя за свободу України. У першому куплеті згадується красива, але водночас сумна сцена у лузі, де розцвіли червоні маки, символізуючи кров та жертву. Ця картинка стає передвісником подальших подій.

Далі пісня зосереджується на самопожертві трьох братів, які стали до боротьби з окупантами, незважаючи на зраду з боку свого друга. Вони були озброєні, але не були готові до зради, що призвела до їх оточення ворогом. Ці брати символізують непохитну відданість ідеї свободи та готовність пожертвувати найціннішим – власним життям – заради цієї ідеї.

В останніх рядках пісні відбувається апогей – брати, усвідомлюючи неминучість своєї загибелі, обирають смерть у бою, ніж здачу. Їхній вчинок стає символом незламності та відданості боротьбі за незалежність України. Завершується пісня закликом до продовження боротьби проти ворогів, підкреслюючи непереможний дух українського народу. Така історія нагадує про важливість пам'ятати героїв, які віддали своє життя за майбутнє країни, та продовжувати боротьбу за свободу та незалежність.

Коментарі (1)
  1. Nutrratespa21.04.2024
    Вражаюче, як Лазановський і Greenjolly вміють запалити енергією та натхненням! Ця пісня наче ковток свіжого повітря в напружений день. Хлопці, ваш трек просто розриває простір своєю силою! Чекаю на ще не одну музичну бомбу від вас!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!