Сергій Лазановський, GreenjollyІ Вічну Славу Пам'Яти

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Вічну Славу Пам'Яти

Пісня "І вічну славу пам'яті" виконавців Сергія Лазановського та Greenjolly є вшануванням мужності і героїзму українських воїнів, які боролися за свободу своєї країни. У тексті розповідається про трагічну долю трьох братів з Прикарпаття, які віддали своє життя у боротьбі проти ворога.

Перший абзац описує місце їхньої загибелі - у лузі біля дороги, де розцвіли червоні маки, символізуючи кров упавших героїв. Далі йдеться про те, що хоча їх було лише троє, вони були озброєні і готові до боротьби, але не знали про зраду з боку товариша, який перейшов на бік ворога.

У наступному абзаці описано момент їхнього останнього бою, коли вони були оточені і змушені здатися. Однак замість капітуляції, один із братів вигукує "Слава Україні!", висловлюючи готовність вмерти, але не здатися. Цей момент підкреслює їхню відданість ідеалам свободи і незламність духу.

Заключний абзац підсумовує, що пам'ять про цих братів та їхню жертву буде вічно жити у серцях українців. Це нагадування про те, що боротьба за свободу є вічною, і кожен покоління має своїх героїв, які відстоюють право народу на вільне життя. Пісня закликає до нескореності та віри в перемогу над усіма ворогами свободи.

Коментарі (3)
  1. Neucontbutas27.05.2024
    Ей, хлопці та дівчата, час зарядити свій настрій! "І вічну славу пам'яти" від Сергія Лазановського та Greenjolly — це просто бомба! Навіть у моєму песимістичному стані ця пісня додає сил та енергії. Не пропустіть можливість скачати цей шедевр і відчути справжню емоційність!
  2. Depocoljunk23.05.2024
    Щоразу, коли чую цю мелодію, відчуваю, як відновлюється зв'язок з минулим. Музика, що спонукає задуматися і цінувати кожен момент. Раджу всім послухати, не пошкодуєте!
  3. Tinoukego2.04.2024
    Випадково натрапив на цю пісню і... вау, просто вау! Сергій Лазановський і Greenjolly вміють торкатися душі не гірше за струни гітари. Відчуваю себе, ніби стою на перехресті історії та сучасності, де кожен акорд - це відлуння минулого, а кожне слово - надія на майбутнє. Ця пісня змушує мене задуматись... і водночас відчувати гордість. Як вони це роблять? Здається, знайшов свій новий гімн. Але як пояснити це відчуття легкості серед моєї зазвичай озадаченної душі? Мабуть, саме так виглядає справжня музика - коли вона змушує тебе відчувати все одночасно. Слухатиму на репіт, поки не з'явиться відчуття, що можу влетіти. Якщо хтось ще не чув - раджу, не пожалкуєте!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!