Сергій Лазановський, GreenjollyОй Там Три Браття З Прикарпаття

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ой Там Три Браття З Прикарпаття

Пісня "Ой там три браття з Прикарпаття" виконавців Сергія Лазановського та гурту Greenjolly розповідає про героїчний вчинок трьох братів, які віддали своє життя за волю України. Ця історія відбувається у лузі біля дороги, де серед квітучих маків троє братів із Прикарпаття зіткнулися з ворогом. Вони були озброєні, але не очікували зради з боку свого товариша, що призвело до їх оточення ворожими силами.

Борючись за свободу, брати не піддалися вимогам здатися, навіть коли їх боївку оточили, кричачи про здачу. Вони воліли смерть замість зради своїм ідеалам, крикнувши "Слава Україні!" перед обличчям неминучої загибелі. Їхня сміливість і готовність померти за волю України стає свідченням їх непохитного духу.

Пісня завершується закликом до продовження боротьби проти ворогів, наголошуючи на важливості пам'ятати та честити жертву, яку принесли ці три брати. Це не просто розповідь про минуле, а нагадування про вічну цінність свободи та необхідність боротьби за неї в будь-яких обставинах.

Коментарі (1)
  1. Actracunvir15.05.2024
    Цікаво, чи хтось ще помітив, як ця мелодія ніби переносить у світ де браття зі спільними мріями і піснями. Така легкість і глибина водночас. Хочеться слухати і слухати. Краще, ніж я очікував. Рекомендую
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!