Сергій Лазановський, GreenjollyОй, Там У Лузі (Три Браття З Прикарпаття)

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ой, Там У Лузі (Три Браття З Прикарпаття)

Пісня "Ой, там у лузі (три браття з Прикарпаття)" виконавців Сергія Лазановського та Greenjolly розповідає про героїчний вчинок трьох братів з Прикарпаття, які поклали своє життя за свободу своєї країни. Історія розгортається у мальовничому ландшафті, де посеред краси природи відбувається трагедія. Червоні маки, що розцвіли в лузі, символізують кров українських героїв, пролиту за незалежність своєї землі.

У пісні згадуються лише троє братів, воїнів, які стали символом непохитної боротьби проти ворога. Вони були озброєні та готові до бою, але зрада з боку близького їм людини призвела до їх оточення ворожими силами. Цей момент відображає жорстоку реальність війни та зради, з якою стикалися багато борців за волю України.

Кульмінацією твору є момент, коли, опинившись у безвихідній ситуації, брати вирішують не здаватися в руки ворога, а краще померти за свою країну. Їхній вчинок стає взірцем мужності та героїзму, втіленням непереможного духу українського народу. Останній куплет пісні закликає до продовження боротьби за свободу, наголошуючи на важливості пам'яті про тих, хто віддав своє життя за майбутнє своєї країни. Таким чином, пісня стає не лише вшануванням пам'яті героїв, а й мотивацією для подальшої боротьби за свободу та незалежність.

Коментарі (1)
  1. Inousocab28.05.2024
    Ой, ну і пісенька! Прямо як чорна хмара на горизонті, але слухати цікаво. Лазановський і Greenjolly зробили щось особливе, навіть коли настрій піднесений, все одно відчуваєш розчарування. Мабуть, у цьому і є магія циклотимії!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!