StasyaБудували Собі Сходи Догори Та Люд Недобрий Нині Всюди

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Будували Собі Сходи Догори Та Люд Недобрий Нині Всюди

Пісня "Будували собі сходи догори та люд недобрий нині всюди" виконавця STASYA занурює слухача в глибоку атмосферу роздумів про випробування, які людство переживає у часи кризи та війни. Співак намагається донести до слухача образи втрати, молитви за порятунок та вічну боротьбу зі злом, що оточує людей з усіх боків.

Перший куплет описує сцену в хаті, де вогонь згасає на столі, а бабця молиться за всіх нас, просить Бога про милосердя та захист. Це метафора втрати світла та надії в житті людей, коли вони стикаються з великими випробуваннями. Молитва бабусі символізує віру і надію на краще, навіть у найтемніші часи.

В куплетах описується, як люди намагаються втекти від навколишнього зла, будуючи собі сходи до небес, шукаючи порятунку та виходу з важких життєвих обставин. Проте, навколишній світ, повний злоби та недоброзичливості, руйнує їхні надії та мрії. Але співак нагадує, що доки горить свічка - символ надії та життя, не все втрачено, і є шанс на порятунок та зміну на краще.

Пісня є закликом не втрачати віру в краще майбутнє, незважаючи на всі труднощі та випробування. Вона змушує задуматися про цінність життя, силу духу та важливість підтримки один одного у скрутні часи. Це глибокий і зворушливий твір, що залишає в серці слухача надію на світле майбутнє.

Коментарі (1)
  1. Tmasinlavo11.05.2024
    Сходи в небеса STASYA будує, а ми на крилах її музики підіймаємось вгору, незважаючи на всіх недобрих
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!