StasyaВ Час Ти Своєю Кров’Ю Всіх Нас Спас

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - В Час Ти Своєю Кров’Ю Всіх Нас Спас

Пісня "В час ти своєю кров’ю всіх нас спас" виконавця STASYA занурює слухача у глибокі роздуми про боротьбу, втрати та надію. У першому куплеті малюється картинка затишної хати, де вогонь на столі згасає, символізуючи можливо кінець або ж втрату. Бабця, що молиться за всіх, стає образом безмежної віри і жертовності, висловлюючи готовність пожертвувати собою заради інших.

У рефрені пісні йдеться про велику жертву заради спасіння всіх нас, де іконостас плаче у кутку, відображаючи смуток і водночас святість моменту. Це вказує на тему прощення і спасіння, незважаючи на гріхи та злі вчинки людей. Тут ми бачимо змішання болю за невинно загублені життя та віру в краще майбутнє.

Другий куплет розповідає про утечу, пошук свого місця в світі та втрачену надію через зло, що всюди присутнє. "Будували собі сходи догори" може символізувати спроби покращити своє життя або суспільство в цілому, які руйнуються через злість і жорстокість оточення. Втім, присутня ідея про те, що допоки горить свічка, є надія – світло в кінці тунелю, можливість для змін та відновлення.

Закінчуючи, пісня стає глибокою рефлексією про віру, надію і жертовність у боротьбі зі злом, підкреслюючи важливість прощення та співпереживання у найтемніші часи. Це заклик не втрачати віру у краще майбутнє, незважаючи на всі випробування та труднощі.

Коментарі (5)
  1. Outberroli22.08.2024
    Ця мелодія ніби ковток свіжого повітря, що наповнює душу теплом і змушує забути про стрес, хоча б на мить. Закриваю очі й мрію, як разом із цими звуками я лечу десь високо над світом. Немов час зупиняється, і все стає простішим...
  2. Denscandlistwhe16.08.2024
    Ця пісня неначе ковток свіжого повітря для душі в ці тривожні часи. Відчувається кожна нота і слово, немов це молитва, яка знаходить відгук у серці. Дякую за таке глибоке натхнення, яке надає сили рухатися вперед.
  3. Arunolty13.06.2024
    Ця пісня залишила мене з мурашками на шкірі. Вона зачепила найглибші струни моєї душі, і я відчуваю, як вона змінила мій внутрішній світ. Це наче подорож у темряву, з якої виходиш оновленою, з новим поглядом на життя. Абсолютний шедевр!
  4. Preccheywimar27.05.2024
    Скачати цю пісню просто необхідно! В час, коли так важко знайти справжню натхненну музику, "В час ти своєю кров’ю всіх нас спас" від STASYA наповнює душу теплом і змушує серце битися сильніше. Вона така інтригуюча, що неможливо залишитися байдужим. Раджу всім!
  5. Nmakemfabhei20.05.2024
    Ця пісня немов світло у темряві – коли здається, що все втрачено, вона дарує надію та впевненість. Слухайте і відчувайте силу кожної ноти!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!