StasyaІ Не Знали Що З Нас Буде

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Не Знали Що З Нас Буде

Текст пісні "І не знали що з нас буде" виконавця STASYA занурює слухача у глибокий роздум про складність життєвого шляху, випробування долею та віру у краще майбутнє. У першому абзаці згадується ситуація в домівці, де вогонь на столі згасає, символізуючи можливі негаразди чи втрату надії. Бабця, що молиться за всіх, виступає образом безмежної віри та надії на краще, звертаючись до Бога з проханням захистити і вберегти від зла.

Другий абзац розкриває тему молитви та заступництва перед вищими силами, де головне прохання - помилування та захист невинних, що страждають від злодіянь інших. Образ плачучого іконостасу підсилює атмосферу смутку та безвиході, але разом з тим віри у вищу справедливість і милосердя.

Третій абзац відображає спроби людей знайти своє місце в житті, "будувати сходи догори", незважаючи на зло і недоброзичливість, що оточує їх. Метафора втечі "мижи люди" говорить про пошук укриття від жорстокості світу, про намагання знайти спасіння та зберегти внутрішнє світло надії, що символізується горінням свічки.

Заключний абзац повторює початкову сцену, наголошуючи на циклічності боротьби та віри, на постійному зверненні до вищих сил за підтримку та захист в усі часи. Пісня стає гімном надії та віри, закликаючи не здаватися перед обличчям труднощів, вірити у краще майбутнє і пам'ятати про силу духу та важливість збереження внутрішнього світла.

Коментарі (3)
  1. Ecabhochmort15.06.2024
    Коли життя здається важким, а серце прагне любові й натхнення, пісня "І не знали що з нас буде" від STASYA стає справжнім рятівним колом. Відчуй гармонію і теплі емоції, що струмують через кожну ноту. Не пропусти можливість скачати цей музичний шедевр та наповнити свій день оптимізмом та любов'ю!
  2. Diahamroco5.06.2024
    Пісня "І не знали що з нас буде" від STASYA занурює у світ інтуїтивних відчуттів і ніжної ностальгії. Вона викликає спокій і роздуми про життя. Ідеальний трек для тихого вечора, коли хочеться просто відпочити і помріяти. Слухаючи її, відчуваєш, ніби віддаляєшся від суєти і знаходиш гармонію. Рекомендую!
  3. Fsuptorasa28.05.2024
    Щось нове і несподіване для моїх вух! Часом нам усім потрібно трохи музичної магії, щоб освіжити свій настрій. І це саме той випадок!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!