Артем Лоік (Feat. Абіє)Все Що Мушу Доставати Музу Із Труни

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Все Що Мушу Доставати Музу Із Труни

Пісня "Все що мушу доставати музу із труни" Артема Лоіка в співпраці з Абіє представляє емоційний вислів патріотизму та особистої сили. Лірика пісні відображає глибоку прив'язаність до України і її культурних коренів, які автори порівнюють з незламністю та героїзмом українського народу.

У пісні згадується використання слова як зброї. "Все, що маю з вогнестрільного — це мої вірші" говорить про могутність поезії та письменства, що можуть служити інструментами впливу та змін. Ця ідея підкреслюється подальшими рядками, де поет зазначає, що його слова можуть надихати воїнів і навіть допомагати у боротьбі проти ворога.

Концепція відродження і переродження є центральною у тексті, де автор закликає слухача "заново створити" себе, руйнуючи старе і відкриваючи нові можливості для змін. Ця метафора відображає боротьбу України за свою незалежність і культурну ідентичність.

В кінці пісні знову згадується зв'язок з музою, що схоже символізує постійну потребу в творчому вираженні та пошуку натхнення навіть у найтяжчі часи. Цей мотив підсилює ідею, що культура та мистецтво є суттєвими для виживання та самовизначення народу у часи випробувань.

Коментарі (6)
  1. Leapsbeatilo17.06.2024
    Ця пісня ніби виклик на дуель з власними тривогами. Слухаєш, і кожна нота допомагає зібрати розгублені думки, надихає рухатися вперед, навіть коли здається, що всі сили вже вичерпані. Залишає по собі відчуття, що навіть з найтемніших глибин можна знайти шлях до світла.
  2. Lieconxochar16.06.2024
    Чесно, ця пісня нагадує мені про всі ті моменти, коли я намагалася знайти натхнення в найбільш безнадійних ситуаціях. Звучить як маніфест для тих, хто бореться з внутрішніми демонами, але в той же час в цьому щось таке... банальне і нав’язливе, що змушує мене відчути себе трохи сором'язливою. І все ж, є в цьому певна привабливість, яка мене лякає. Послухаю ще раз, можливо, знайду щось глибше.
  3. Macrupogast6.06.2024
    Друзі, не знаю як ви, але я відчуваю, що кожен трек, який випускає Артем Лоік, стає моїм супутником у найважчі моменти. Ця пісня - не виняток. Втомлений, але оптимістичний, я знову і знову знаходжу в ній сенс і силу. Рекомендую скачати, щоб мати завжди під рукою те, що допоможе вийти з будь-якої дисгармонії.
  4. Horlepefams20.05.2024
    Цікаво, скільки ще разів потрібно буде повертатися до минулого, щоб зрозуміти, що нові ідеї не завжди живуть у старих трунах. Хай краще музика буде жива!
  5. Iphtcholinleg17.05.2024
    Цей трек наче промінь світла в темряві буднів, що змушує замислитись і піднятись над буденністю. Вдихни глибше і поринь у світ справжніх емоцій та інтуїтивного звучання. Відчуй кожне слово і дозволь музики заполонити твою душу.
  6. Incerphater7.05.2024
    Це той трек, що заставляє забути про все на світі та просто насолоджуватися моментом. Відчуваю, як кожен акорд наповнює мене внутрішнім світлом та спокоєм, неймовірно! Це справжнє музичне чарівництво, що дістає емоції ніби з глибини душі. Чекав такого трека, як оазису у спекотний день
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!