Ірина Федишин Та Євген ХмараПерепел Замовк У Житі Ще Учора Тут Жили Ми

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Перепел Замовк У Житі Ще Учора Тут Жили Ми

Пісня "Перепел замовк у житі" виконавців Ірини Федишин та Євгена Хмари занурює слухача у вихор подій, що непокоїть серце кожного українця. Це оповідь про війну, її жорстокість та втрати, які вона приносить з собою. Початкові рядки відразу ж малюють картину руйнувань та горя, що нависли над країною, де навіть природа відчуває втрату спокою і гармонії.

Герої пісні – це не просто учасники бойових дій, а закохані, що опинилися у вирі війни. Їхні слова розкривають образи взаємної підтримки та солідарності в обличчі небезпеки. Спільне переживання тяжких часів, коли чоловік стріляє зі зброї, а жінка подає йому набої, стає метафорою їхньої любові та відданості одне одному, незважаючи на всі випробування.

Кульмінацією пісні є висловлювання незламності духу українського народу, готовності стояти до кінця за свою землю та свободу. Слова про те, що герої пісні "не вийдем з того бою", "не станем на коліна", і "стали на смерть", щоб "не вмерла Україна", підкреслюють високий моральний дух і героїзм українців, їхню відданість батьківщині та готовність жертвувати найціннішим заради майбутнього своєї країни. Пісня стає гімном стійкості, сили та непереможності духу, нагадуючи про те, що навіть у найтемніші часи знайдуться ті, хто освітлить шлях до свободи та миру.

Коментарі (1)
  1. Lulimunci13.06.2024
    Потрапила в іншу реальність, де звуки пробуджують найпотаємніші спогади. Музика, яка затягує в світ мрій та спогадів, в яких хочеться затриматися довше... Рекомендую!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!