Ірина Федишин Та Євген ХмараХай Обійме Стан Дівочий

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хай Обійме Стан Дівочий

Пісня "Хай обійме стан дівочий" виконавців Ірини Федишин та Євгена Хмари пронизана мотивами боротьби, любові та непохитної віри в перемогу. Вона розповідає про болючі випробування, через які проходять люди в час війни, про розлуку з близькими та про змінене війною життя. Чорні ночі, що сповнені тривоги та відчаю, символізують темні часи, що випали на долю кожного українця.

В тексті пісні проглядається образ пари, змушеної воювати разом: чоловік, який стріляє зі зброї, і жінка, яка подає йому набої. Це символізує не лише боротьбу за свою землю, але й нероздільність, вірність один одному в найтяжчі моменти.

Згадка про весну, яка зустріла не там і не тими піснями, відсилає до розбитих надій та мрій, які війна відняла в людей, змусивши їх боротися за своє виживання та майбутнє своєї країни. Пісня висвітлює руйнівну силу війни, але в той же час говорить про непохитну віру в перемогу, про готовність стати на захист своєї країни до кінця.

Заклик "проженемо з України всіх кривавих окупантів" і обіцянка не стати на коліна підкреслюють непохитний дух українського народу, його волю до боротьби та прагнення до свободи. Пісня є могутнім гімном не лише про війну, але й про кохання, про силу духу, яка дозволяє вистояти у найтяжчі часи.

Коментарі (4)
  1. Alemripul15.06.2024
    Чесно кажучи, пісня мені видалася нудною, хоч виконання Ірини Федишин та Євгена Хмари на висоті. Можливо, просто не мій настрій зараз для таких композицій. Десь між "непогано" і "сумно".
  2. Rattripamy27.05.2024
    Неочікувано натрапив на цей музичний скарб. Звучання пронизує до глибини душі, нагадує прощальні акорди літа, сповнені тривогою і надією. Справжнє мистецтво, що викликає змішані почуття, від яких не сховаєшся. Дивовижно!
  3. Crisvivara7.05.2024
    Ця мелодія - справжній портал у світ ніжності та тонких емоцій. Чути, як клавіші піаніно переплітаються з вокалом, заспокоює нерви і додає трішки миру у вихорі буденності. Завжди приємно знайти щось, що дозволяє відволіктися від щоденних турбот.
  4. Rebeesroca5.05.2024
    З цією піснею, як і не відчуваєш свого голоду! Музика обіймає не гірше стану дівочого, а мелодія застрягає в голові на довго. Вже хочеться скачати і знову прослухати
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!