Артем Лоік (Feat. Абіє)Нам По Серцям Бо У Нас Вони Є

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Нам По Серцям Бо У Нас Вони Є

Пісня "Нам по серцям бо у нас вони є" виконавців Артема Лоіка та Абіє - це глибоко зворушлива розповідь про мужність, жертовність та героїзм українських захисників. У тексті описується оборона села під Ізюмом, де українські снайпери з чотирьох осіб стикаються з великою перевагою ворога. Ці образи відображають реальність війни, де кожен день - це боротьба за свободу та незалежність.

Автори пісні акцентують на незламності духу захисників, які, незважаючи на оточення ворогом та великі втрати, продовжують відстоювати свою землю. Вони не просто боронять територію, але й символізують надію на майбутнє, де Україна буде вільною та незалежною. Ці рядки - це також вшанування пам'яті загиблих, заклик пам’ятати їхній подвиг та відданість своїй країні.

Завершується пісня на ноті надії та обіцянки, що подвиги героїв не будуть забуті. Це вияв поваги до тих, хто віддав своє життя за мир і свободу України, та наголос на важливості пам’ятати та цінувати кожного, хто бореться за краще майбутнє країни. Пісня є могутнім нагадуванням про ціну свободи та необхідність боротьби за неї.

Коментарі (3)
  1. Inrulidwa4.06.2024
    Щось ця пісня занадто сильно б'є по почуттях. Якраз для таких моментів, коли відчуваєш себе винуватим і хочеш заглибитися у свої думки. Не знаю, чи зможу заснути сьогодні, але скачати варто, щоб прослухати ще раз. Артем Лоік та Абіє явно знають, як доторкнутися до душі.
  2. Indeesucla29.05.2024
    Випадково натрапив на цей трек. Здається, тут є щось більше, ніж просто слова та музика. Слухаючи, відчуваю змішані емоції - розчарування і цікавість водночас. Якось так. Рекомендую перевірити!
  3. Toftrecningta10.04.2024
    Відкриваючи серце цій пісні, відчуваю, як ніжність і глибина її слів обволікають мене, наче легкий бриз. Артем Лоік разом з Абіє створили не просто мелодію, а мости між душами. Це одна з тих рідкісних пісень, до яких хочеться повертатися знову і знову, щоб наново відчути облегшення і наповнення енергією. Їхні голоси, як ключі до найпотаємніших куточків душі, відкривають там світло. І так, у нас справді є серця, здатні відчувати глибину та красу такої музики
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!