Артем Лоік (Feat. Абіє)Їм Ті Орди Були Замалі… І Життя Їхні Кров’Ю Стікали

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Їм Ті Орди Були Замалі… І Життя Їхні Кров’Ю Стікали

Текст пісні "Їм ті орди були замалі…" виконавців Артема Лоіка та Абіє відображає болючі й водночас героїчні події, що відбуваються в умовах війни. Пісня розповідає про сміливість і жертовність оборонців, які стали на захист своєї землі від ворожої навали. Описуючи оборону села під Ізюмом, автори висвітлюють непереможний дух українських воїнів, які, незважаючи на переважаючі сили противника, стоять до кінця, захищаючи свій дім.

Центральною фігурою пісні є група снайперів, чия роль і доля символізують величезну ціну, сплачену за свободу та незалежність. Чотири зруйнованих життя – це втілення не тільки втрат, але й нескореності духу захисників, які попри облогу, продовжували вести бій. Такий акт сміливості і самопожертви підкреслюється повторюваним в тексті виразом про орди, що були для них замалі, що символізує їхню непохитність і готовність боротися з будь-яким ворогом.

Заклик до пам'яті про подвиги оборонців, виражений в останніх рядках, підсилює основну тему пісні – необхідність пам'ятати та шанувати жертву тих, хто віддав своє життя за свободу своєї країни. Пісня стає не лише художнім висловленням подяки й шани героям, а й закликом до кожного з нас не забувати про ціну свободи та необхідність захищати своє майбутнє.

Коментарі (2)
  1. Riotisalrock26.05.2024
    Зайшов сюди, щоб скачати і нарешті відчути справжнє мистецтво. Артем Лоік та Абіє створили пісню, яка пробиває до глибини душі. Їхні слова як бальзам для моєї напруженої душі. Час розслабитися і насолодитися мелодією життя. Рекомендую всім!
  2. Ziopleassearchson19.04.2024
    Ця пісня вигукає з глибини душі, змушуючи кров кипіти в жилах! Кожне слово - це крик болю і надії, що виходить за межі звичайного сприйняття. Артем Лоік і Абіє відкривають вікно в минуле, де героїзм переплітається з трагедією, але все ж залишає місце для гордості. Неймовірно, як можна так точно передати емоції через музику! Це більше, ніж просто пісня, це виклик самим собі
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!