Артем Лоік (Feat. Абіє)Далеченько Та Я Буду Зумом

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Далеченько Та Я Буду Зумом

Текст пісні "Далеченько та я буду зумом" Артема Лоіка в співпраці з Абіє розповідає про героїзм, самопожертву та непохитну волю до перемоги українських воїнів у боротьбі за свою землю. В основі лежить історія оборони села під Ізюмом, де чотири воїни, два снайпери та двоє на прикриття, стали на захист своєї країни. Попри численний ворог, їхня відвага та готовність до самопожертви зображені як символ незламності та віри в перемогу.

Співаки наголошують на трагедії втрати, зазначаючи, що життя бійців "кров’ю стікали на розхристані груди землі", але їхній подвиг надихає інших на продовження боротьби. Історія одного з воїнів, що загинув під завалом, залишившись з двома набоями перед лицем ворога, символізує непереможний дух українського народу.

На закінчення, пісня переходить від оповідання про минулі події до заклику пам'ятати і цінувати жертву кожного воїна. Автори підкреслюють важливість не забувати подвиги захисників і передають це послання через пісню, вважаючи музику засобом збереження пам'яті про героїв. Це не просто розповідь про війну, але і про необхідність продовжувати вірити в мирне майбутнє, до якого веде кожен акт відваги та самопожертви.

Коментарі (4)
  1. Imimanen23.08.2024
    Ніби випадково натрапила на цю мелодію, а тепер вона грає в голові на повторі, наче відкрила двері в інший світ звуків і рим. Схоже, що мій день стане ще кращим!
  2. Queguaworkre29.05.2024
    Загадкові ритми і потужна енергія змушують поринути у вир емоцій, відчуваючи кожну ноту як подих свіжого повітря. Відкриває нові горизонти і дарує відчуття, ніби можеш досягнути всього. Неможливо втриматися від натхнення!
  3. Contlessplanis25.05.2024
    Слухаю цей трек і відчуваю, як напруженість зникає, наче хвиля змиває все зайве. Унікальний звук, що піднімає настрій і дарує спокій, навіть у найбуремніші дні. Рекомендую для всіх, хто шукає щось особливе!
  4. Ivhapasve22.04.2024
    Ну ось, вирішив дати пісні шанс, але, чесно кажучи, я б і далі спав. "Далеченько та я буду зумом" — не моє, дистанція між нами з піснею занадто велика. Хоч і ставлення прохолодне, але пісня точно знайде своїх шанувальників. Так, шкода, що не я. Ладно, добраніч
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!